Якщо у Вас є такі думки відносно подорожі, однозначно варто спробувати. Навіть в ту саму Польшу, навіть на 1 місяць, щоб відбити гроші затрачені на поїздку. Після таких поїздок уже не буде "навязчивых" думок. Буде тільки спокійний досвід, що і як далі робити...
Все ближче і ближче до того щоб спробувати) Зараз мабуть найбільше, що нас стримує це дитина. Ми не можемо діяти "на всю", треба враховувати всіх. А через певні нюанси ми і окремо поїхати не можемо, тому таке..інакше я б вже давно там була)
Да, да и только ДА!
Если есть возможность то только туда - это верняк.
У супруги крестный с 90х в штаты выехал. Так для него щас прилететь раз в год и подарить 1к баксов на ДР вообще ничего не стоит.
Брали в кредит дом (уже рассчитались) и обычный офисный клерк - не начальство.
Я бы на Вашем месте наоборот смотрел за океан, если есть такие средства выехать отсюда.
Там поинтереснее будет.
Да и Польша это просто тупо старт.
Главное - гражданство ЕС, а дальше уже живи где хочешь, хоть в англии хоть в португалии.
Тут уже ограничений нет.
Звісно там цікавіше) Півпотоку моїх однокурсників уже як мінімум у Німеччині, а як максимум у США...а я тут, аж обідно)
Хочеться звісно кудись в краще місце, але не все від нас залежить) Будемо намагатися!