Перейти к содержимому

Форум города Белая Церковь


Фотография
- - - - -

Проблема з усіма мережевими адаптерами на ПК.


  • Закрытая тема Тема закрыта
Сообщений в теме: 43

#21 VetTrojan

VetTrojan

    Друг семьи

  • Автор Темы
  • Пользователь+
  • PipPipPipPipPip
  • 1 336 сообщений
  • Район:Центр
  • Пол:
  • Город:Біла Церква

Отправлено 30 Июль 2017 - 21:41

Ось в цьому напрямку в першу чергу варто копати:

Ставив і грузився з live- usb
 

 
Поставте чисту ОС, в яку не лазили кривими руцями великорозумні кулхацкери. Я від всяких "збірок" відмовився ще в часи ХР sp1 - спробував раз, виліз невиліковний баг з (внєзапно ;)) езернетом, викинув сідюк з дистрибутивом (попередньо його переламавши надвоє, щоб нікому не зашкодити  :laf: )


  • 0

#22 AiSE

AiSE

    Друг семьи

  • Пользователь+
  • PipPipPipPipPip
  • 1 271 сообщений
  • Район:тихий
  • Город:БЦ

Отправлено 31 Июль 2017 - 10:28

якщо на програмному рівні-нуль,залишається мамка,інколи дохне чіп,при тому блокує роботу зовнішнього ізернету.Особливо конали чомусь Асус Р4-Р5...При такому-хід рішень банальний-пост карта,для остаточного дагнозу>здути хворого крабика>встановити зовнішню карту.


Сообщение отредактировал AiSE: 31 Июль 2017 - 10:30

  • 2

VIA EST VITA тому хто йде....


#23 cynicum

cynicum

    Друг семьи

  • Пользователь+
  • PipPipPipPipPip
  • 1 703 сообщений
  • Район:Песчаный
  • Пол:

Отправлено 31 Июль 2017 - 10:44

дохнет юг-север на мамке в зависимости через шо бегает 


  • 2

#24 VetTrojan

VetTrojan

    Друг семьи

  • Автор Темы
  • Пользователь+
  • PipPipPipPipPip
  • 1 336 сообщений
  • Район:Центр
  • Пол:
  • Город:Біла Церква

Отправлено 31 Июль 2017 - 19:09

дохнет юг-север на мамке в зависимости через шо бегает 

Ви займаєтеся подібним ремонтом, мат. плата Gigabyte 880gmd2h rev4.0 ?  Чи доцільніше під заміну?

 


  • 0

#25 cynicum

cynicum

    Друг семьи

  • Пользователь+
  • PipPipPipPipPip
  • 1 703 сообщений
  • Район:Песчаный
  • Пол:

Отправлено 01 Август 2017 - 10:03

Ви займаєтеся подібним ремонтом, мат. плата Gigabyte 880gmd2h rev4.0 ?  Чи доцільніше під заміну?

 

не.щас на материнки десктопные нет времени.если мост дохнет -то только мать менять


  • 0

#26 vad123

vad123

    Прописанный

  • Пользователь+
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5 087 сообщений
  • Пол:

Отправлено 01 Август 2017 - 10:16

Мережеві адаптери самостійно вимикаються, при чому і вбудований і куплений зовнішній і PCI.
При цьому зникає інтернет і є повідомлення про не підключений кабель або "шлюз установленный по умолчанию недоступен" або ніякого повідомлення.
В журналі ОС ніяких повідомлень нема.
Допомогає вкл\вкл адаптера через диспетчер пристроїв.

Міняв шнурок LAN, перепрошивав роутер, крутив налаштування адаптерів в сторону енергобреження та Flow control, підключав без роутера, міняв драйвера, перевстановлював ОС 7 і 10, сканував на віруси - ніякого результату.

Відключається хаотично, але частіше з Utorrent.


 

 

а если выполнить команду netsh interface show interface , какой результат?


  • 0

#27 Ведун

Ведун

    Участник

  • Заблокированные
  • PipPip
  • 203 сообщений
  • Район:Лыса гора
  • Город:Город Бобра

Отправлено 01 Август 2017 - 10:45

Пощупайте радиаторы на чипсетах
Если греются поставте вентилятор шоб обдувал оба
И будет вам счасте
  • 0

#28 VetTrojan

VetTrojan

    Друг семьи

  • Автор Темы
  • Пользователь+
  • PipPipPipPipPip
  • 1 336 сообщений
  • Район:Центр
  • Пол:
  • Город:Біла Церква

Отправлено 01 Август 2017 - 12:19

а если выполнить команду netsh interface show interface , какой результат?

Разрешен, подключен выделенный Enthernet  ( в той час коли інет працює )


Пощупайте радиаторы на чипсетах
Если греются поставте вентилятор шоб обдувал оба
И будет вам счасте

Корпус продувається добре, стоять  два по  120 мм


  • 0

#29 vad123

vad123

    Прописанный

  • Пользователь+
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5 087 сообщений
  • Пол:

Отправлено 01 Август 2017 - 12:24

Разрешен, подключен выделенный Enthernet  ( в той час коли інет працює )

 

Если пропадет , повторите команду, и скажите результат. Хотя можно сразу, как пропадет дать команду netsh interface set interface name="Подключение по локальной сети" admin=ENABLED

Только посмотри, как у тебя называется "Соединение" (Панель управления\Сеть и Интернет\Сетевые подключения)


Сообщение отредактировал vad123: 01 Август 2017 - 12:25

  • 0

#30 VetTrojan

VetTrojan

    Друг семьи

  • Автор Темы
  • Пользователь+
  • PipPipPipPipPip
  • 1 336 сообщений
  • Район:Центр
  • Пол:
  • Город:Біла Церква

Отправлено 03 Август 2017 - 18:22

Если пропадет , повторите команду, и скажите результат. Хотя можно сразу, как пропадет дать команду netsh interface set interface name="Подключение по локальной сети" admin=ENABLED

Только посмотри, как у тебя называется "Соединение" (Панель управления\Сеть и Интернет\Сетевые подключения)

Після цієї команди відповідь: Дополнительные данные отсутсвуют ( запускав від імені адміна ). Ім"я задане вірно , якщо інше ім"я - відповідь : соединение не существует.
Якщо не від адміна , відповідь схожа на : недостаточно прав....


  • 0

#31 vad123

vad123

    Прописанный

  • Пользователь+
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5 087 сообщений
  • Пол:

Отправлено 03 Август 2017 - 20:08

А если после этого сообщения
netsh interface show interface
Какой результат?

Сообщение отредактировал vad123: 03 Август 2017 - 20:08

  • 0

#32 loginoff

loginoff

    Друг семьи

  • Пользователь+
  • PipPipPipPipPip
  • 1 001 сообщений
  • Район:levan
  • Пол:

Отправлено 04 Август 2017 - 07:07

 Тебе уже советовали- подключить системник в другом районе,убедись, что проблема в нем

Оборудование провайдера при большой активности пакетов может видеть его, как флудера и отсекать,

можешь и ко мне подвести


Сообщение отредактировал loginoff: 04 Август 2017 - 07:13

  • 0

0638896507


#33 Ruskat

Ruskat

    Писатель

  • Пользователь+
  • PipPipPipPip
  • 718 сообщений
  • Район:Бульвар 1-го травня
  • Пол:
  • Город:Белая Церковь

Отправлено 04 Август 2017 - 07:17

Шановний автор, а ви пробували юзати інтернет для перевірки на іншій мамці? Або на іншому ПК але в тій же мережі?


  • 0

#34 VetTrojan

VetTrojan

    Друг семьи

  • Автор Темы
  • Пользователь+
  • PipPipPipPipPip
  • 1 336 сообщений
  • Район:Центр
  • Пол:
  • Город:Біла Церква

Отправлено 04 Август 2017 - 13:20

А если после этого сообщения
netsh interface show interface
Какой результат?

Разрешен, отключен, выделенный

 

 

 Тебе уже советовали- подключить системник в другом районе,убедись, что проблема в нем

Оборудование провайдера при большой активности пакетов может видеть его, как флудера и отсекать,

можешь и ко мне подвести

Підключав ноут до цієї ж мережі  паралельно -  працював нормально. Про пакети - інет зникає навіть при простої. Проблема в залізі, просто дивно що,  не працюють і  зовнішні мережеві адаптери. Якби не цей факт, то все було б для мене зрозуміло.

 

 

Шановний автор, а ви пробували юзати інтернет для перевірки на іншій мамці? Або на іншому ПК але в тій же мережі?

Пробував, писав вже, що працює на іншому - все ОК.
Вже підсказали, що проблема в мат. платі, тому спробую замінити. Для цього потрібно було виключити всі інші варіанти....мат. плата не 2 грн коштує)


  • 0

#35 loginoff

loginoff

    Друг семьи

  • Пользователь+
  • PipPipPipPipPip
  • 1 001 сообщений
  • Район:levan
  • Пол:

Отправлено 04 Август 2017 - 13:31

КАК  вариант подбрось PSI ную сетевуху,другие участки мозгов моста работать будут


  • 0

0638896507


#36 VetTrojan

VetTrojan

    Друг семьи

  • Автор Темы
  • Пользователь+
  • PipPipPipPipPip
  • 1 336 сообщений
  • Район:Центр
  • Пол:
  • Город:Біла Церква

Отправлено 04 Август 2017 - 13:38

КАК  вариант подбрось PSI ную сетевуху,другие участки мозгов моста работать будут

Підкидав і її і зовнішню USB-LAN - всеодно не працює

Буду мінять мат. плату. Ремонтом ніхто займатись не бажає та і економічно невигідно, майже всі майстри націлені на ноутбучні.


Сообщение отредактировал VetTrojan: 04 Август 2017 - 13:40

  • 0

#37 AiSE

AiSE

    Друг семьи

  • Пользователь+
  • PipPipPipPipPip
  • 1 271 сообщений
  • Район:тихий
  • Город:БЦ

Отправлено 04 Август 2017 - 19:57

так,по приколу погуглив-таки Біос.А їх там два! Гігабайит-прикол. Сумасойті  !   Так от,раз всерівно викидувать-позакорочуйте 1 і 8 ніжки  памят( з буклою М) під час запуску пінцетом. Взагалі інфи в неті-море,симптоми ті ж.А самому ,колись приходилось випаювати ріалтек-мікросхемку(RTL81XX) паяльником,і працювати з PCI слоту.Скажу чесно-тоді піддивився на сайті Еспек,бо наші "майстири" з програматорами і 

 

Підкидав і її і зовнішню USB-LAN - всеодно не працює

Буду мінять мат. плату. Ремонтом ніхто займатись не бажає та і економічно невигідно, майже всі майстри націлені на ноутбучні.

 

 термофенами  виявились дуже проханими.


  • 0

VIA EST VITA тому хто йде....


#38 VetTrojan

VetTrojan

    Друг семьи

  • Автор Темы
  • Пользователь+
  • PipPipPipPipPip
  • 1 336 сообщений
  • Район:Центр
  • Пол:
  • Город:Біла Церква

Отправлено 04 Август 2017 - 20:26

так,по приколу погуглив-таки Біос.А їх там два! Гігабайит-прикол. Сумасойті  !   Так от,раз всерівно викидувать-позакорочуйте 1 і 8 ніжки  памят( з буклою М) під час запуску пінцетом. Взагалі інфи в неті-море,симптоми ті ж.А самому ,колись приходилось випаювати ріалтек-мікросхемку(RTL81XX) паяльником,і працювати з PCI слоту.Скажу чесно-тоді піддивився на сайті Еспек,бо наші "майстири" з програматорами і 
 

 
 термофенами  виявились дуже проханими.


До чого тут біос і тим більше два?) Якщо писав, що прошитий найновіший, а отже був і старіший - результат при різних версіях той самий. Різні насройки ( по типу відключення onboard LAN і т д ) і дефолтні результату не дали.
Замикать поки не можу, бо нову плату ще не купив...тай таку, яку хочу ще не знайшов ( корпус microATX, нові плати AM3+ всі дубові зі старим чіпсетом, сата2, юсб 2 ...). Виключення- Asrock 970m, але її з Польщі треба перти
  • 0

#39 AiSE

AiSE

    Друг семьи

  • Пользователь+
  • PipPipPipPipPip
  • 1 271 сообщений
  • Район:тихий
  • Город:БЦ

Отправлено 05 Август 2017 - 01:33

тому ще це ,виявляється,типовий дефект . Виробники Гігабайта  добре намутили з цим дуалБіосом,-не у вас первого  вибиваються нулі по адресам сєтєвухи,при цьому блокується і нормальна робота зовнішної.Це з тирнету Могли б і самі накопати.Від себе:Аналогічне в свій час чекало фантазерів біоса(навіть на панельку ставили) при  Джифорсовському чипсеті-мамка тупо не сприймала свої ж відеокарти,а Радеонівські -на ура.Методи ремонту ще раз переписувати не збираюсь.

 

До чого тут біос і тим більше два?) Якщо писав, що прошитий найновіший, а отже був і старіший - результат при різних версіях той самий. Різні насройки ( по типу відключення onboard LAN і т д ) і дефолтні результату не дали.
Замикать поки не можу, бо нову плату ще не купив...тай таку, яку хочу ще не знайшов ( корпус microATX, нові плати AM3+ всі дубові зі старим чіпсетом, сата2, юсб 2 ...). Виключення- Asrock 970m, але її з Польщі треба перти


  • 0

VIA EST VITA тому хто йде....


#40 loginoff

loginoff

    Друг семьи

  • Пользователь+
  • PipPipPipPipPip
  • 1 001 сообщений
  • Район:levan
  • Пол:

Отправлено 06 Август 2017 - 09:46

 казалась бы это тупо,но я попробовал бы подбросить ещё другой проц,отвал одного из устройств ,замечал на разлоченных ядрах,что именно не помню


Сообщение отредактировал loginoff: 06 Август 2017 - 09:47

  • 0

0638896507





Количество пользователей, читающих эту тему: 0

0 пользователей, 0 гостей, 0 анонимных