Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия: МУРЕНИ
<% LOGIN %>
Форум города Белая Церковь > Развлечения > Музыка
Страницы: 1, 2
Вадя
полазив по форуму, бачив всі гурти міста:
багато гранул за краєм, мама на стіні, імянаі з джубеями, фортуна та ф1,
мауглі навіть з мертвих воскресли...
коротше є всьо...
а от, блін, мурен немає, хоть ти репни...
але між іншим чотири кліпа крутяться по тєлєку,
інколи й по радіо,
пишуть альбом в мегастудії,
і мають безпосереднє відношення до фестивалі "гніздо"!
так що було б цікаво почути вашу думку про цих людей...

bye.gif bye.gif bye.gif
Vovazilvova
Дуже подобються музиканти))) Сильні і досвідчені. Слабких місць майже немає. Дуже подобається як грають, але зовсім не подобається що грають))) Знову ж таки імхо))) laf.gif laf.gif laf.gif laf.gif
Bassman
Ага....музиканти досвідчені.......Пів БЦика до їхнього барабанщика Міші ходять.... laf.gif
Хочі ІМХО також не подобається що вони грають.....
За Гніздо їм також респект td.gif ...
Молюска
за "Гніздо" особливий рєспєкт)) Ваня умудрявся фальшивить через кожну ноту
44
Так как я ни в одном месте не музыкант, то оцениваю их только со стороны на сколько нравится их творчество
А мне оно вообще не нравится
prodUser
Щось не поспішають їхні продюсери з подальшою розкруткою...
якщо так буде і далі то хлопці розбіжаться по іншим колективам, щоб грати у клубах і щось заробляти...
Bassman
Можливо хоч після цього вони будуть грати музику laf.gif
WOLK!!!
Музиканти вони суперові, кожен дуже талановитий, в кожного дуже багато своїх ідей,позитиву! На скільки я їх знаю, то цих хлопців треба терміново розкручувати!Бо станеться так як сказав Продюсер, вони просто підуть грати кожен свою музику, хоча вони й зараз роблять проекти для свого розвитку в музиці!Їм вдачі,терпіння і наснаги!
СОВЕСТИ.NET
А ще Ваня придбав собі зірку на голову Вєрки Сердючки і розхажує у ній по Сільпо,тримали мене четверо щоб я не брала у нього laf.gif автограф
Vovazilvova
Я от не знаю, чого їм не вистачає))) Як на мене, то вони дуже лізуть в формат. Фони підлаштовуються під моду. І грають не те, що хочуть, а те, що потенційно можна продати. Як такої творчості там не багато. Імхо, звісно. Мені набагато більше, подобався Новий Едем. Якісь вони більш живенькі були. І я на їхній музиці виріс:-D
serj
обычный серый коммерческий проэкт каких в Украине тысячи, перестанут спонсировать - разбежаться кто куда, их уровень - это разогрев на "феерическом шоу гниздо", что говорят им играть - то играют, скажут играть рэп - будут играть, деньги, деньги, деньги - никакой души
rebell
ну дык, шобы получить ротацию по тиви и радио надо забить на свои муз вкусы B).gif
Bassman
Хмм...так можна не забивати на муз. смаки,а забити на радіо та тв і грати те що подобається....
Хоча в цьому випадку не буде тих бажаючих ними *бабло,бабло,бабло* laf.gif
Як співає один укр.гурт Борщ "Світом рулить у.е, світом рулить бабло" laf.gif
rebell
Цитата(Bassman @ 14.2.2008, 10:10) *

Хмм...так можна не забивати на муз. смаки,а забити на радіо та тв і грати те що подобається....
Хоча в цьому випадку не буде тих бажаючих ними *бабло,бабло,бабло* laf.gif
Як співає один укр.гурт Борщ "Світом рулить у.е, світом рулить бабло" laf.gif

кстате да, группа вроде комерческая, зато рульная, дает жару нехилого td.gif
Bassman
Цитата(rebell @ 14.2.2008, 10:13) *

кстате да, группа вроде комерческая, зато рульная, дает жару нехилого td.gif

Яка саме?Мурени чи Борщ?
rebell
Цитата(Bassman @ 14.2.2008, 11:27) *

Яка саме?Мурени чи Борщ?

БОРЩ канеша laf.gif
Bassman
Вони так прикольно характеризують свій стиль який вони грають: Панк-рок індастріал гопак laf.gif
Ханыга
Шоб вы тут не базарили и как бы вы не мешали их с дерьмом но приетом вы все прекрасно осознаёте что реальней групу(в плане продвижения и в плане мастерства чуваков хотя в етом плане 1.ДМП 2.Стена 3.Мурены) в нашем городе нету.И вы все кусаете локти с%!а что не вас взяли на басуху и на соло-гитару а нормальних чуваков. Да и я так смотрю шо здесь на етой теме собрались любители "Закрая" и пишут шо у Муренов галимые песни н-да тогда какие-же у "Закрая". А под формат попсы можна загнать абсолютно любую групу.А тшто вы судите по тем темам на которые сняты клипы так они мне тоже не нравятся но я слушал остальные 9 которые должны войти в альбом и поверте очень жырные темы и из 1000 новоявленых врятли хтото сравнится с ними. А всё потомучто в музло вложена душа. И всю музику и тексты они делают сами.
Bassman
Чел заспокойся,ніхто Мурен тут не попускав.....Майже всі відписали що вони дуже класні музики і т.д і т.п.....І я сам їх поважаю,але мені просто така музика не подобається,але я не писав що Мурени-відстій ....Хай грають те що їм подобається...їхні справи....
А тебе прошу піти ганять понти у іншому місці.....і показувать своє я.....
Ханыга
То якого ти біса рейтинги портиш.Пісні йому не подобаються.Ти ж всіх навіть нечув!

Меня терзают смутные сомненья а не басист ли ты "За края"

Чувак протри монитор майже вси написали шо йим не подобаются меренськи темы!
rebell
гы гы, у каждого свои вкусы вообще то. мне нпаример в бц вообще никакие группы не нравятся в музыкальном плане. Секрифайс разве шо когда то была.
Колька
Цитата
И вы все кусаете локти с%!а

Ты чего раскричался?))) Такое чувство, будто, каждый из Мурен твой брат родной. И не нужно рассказывать, что ты единственный в городе слышал все треки из альбома, который уже полгода откладывается. Да они у каждого третьего есть.

И что-то не наблюдал тенденции стремления музыкантов просится куда-то. Не кажется, что, с каких-то пор, немного наоборот?
Цитата

То якого ти біса рейтинги портиш

Какие рейтинги? Про рейтинги Мурен можно где угодно рассказывать, но не в Белой Церкви, где все всё друг про друга знают.
Bassman
Цитата(Ханыга @ 14.2.2008, 15:31) *

То якого ти біса рейтинги портиш.Пісні йому не подобаються.Ти ж всіх навіть нечув!

Меня терзают смутные сомненья а не басист ли ты "За края"

Чувак протри монитор майже вси написали шо йим не подобаются меренськи темы!

Не знаю про які ти рейтинги саме говориш,але Mukolka за мене вже все сказав...
Друже,якщо я навіть й трохи таку музику не слухаю,то як мені можуть подобатись Мурени?
Щодо басиста За Края,то ним я не являюсь blink.gif ...
Доречі, в мене монітор чистий, а ти вже мабудь увесь від злості заплював(витри,а то не гігієнічно).... laf.gif
Сподіваюсь,що ти зрозумів що це шутка?бо якийсь ти свірєпий))... dunno.gif
Ну не подобається людям Мурени, тому й пишуть що не подобається,але читай уважніше, майже всі написали позитивні отзиви щодо гурту.....І брудом їх ніхто не поливав...
Lorraine
добре, що вон з Білої, але погано, що "одні з багатьох". крім якихось патріотичних почуттів у мене ця музика нічого не викликає...
ars
А Ханига вже й в тему Мурен ЗА КРАЙ приплів. Не любиш ЗА КРАЙ, ми це знаємо. Але ця тема не про нас. Ми співаємо про різні речі.

В Муренах поважаю всіх музикантів. Дуже талановиті хлопці.
До репертуару питання є, але половина пісень (не ті що в кліпах) гарні.
kadosh
Щось дуже розбушевались хлопці(((
Мурени - класні люди.. ) І музикка у них гарна) нехай не навищому рівні
LesPaul
Цитата(Ханыга @ 14.2.2008, 12:32) *

Да и я так смотрю шо здесь на етой теме собрались любители "Закрая" и пишут шо у Муренов галимые песни н-да тогда какие-же у "Закрая".

Виталя (ханыга), ну чё ты взбисился? Здесь нет никого из любителей ЗаКрая, и басиста нашего тут воще на форуме нет! И почему ты пишешь так, как буд-то Мурены и ЗаКрай враги! Ты ж сам знаешь что мы очень дружим! Темболие репетируем рядом 5 метров пройти от двери до двери! Я тут почитал, и ненашёл не одного негативного слова про Мурен! Да и про ЗаКрай здесь неодного слова небыло пока ты несказал (Выше твоя цытата)... Мурены тебе будут благодарны за то что ты за них выступаешь, но и ЗаКрай за Мурен! А вот что ты пишешь так про нашу дружбу с Муренами врятли они будут тебя благодарить! Если ето тема Мурен, то зачем ты сюда впутал ЗаКрай? Ето конечно хорошо, что ты помнишь про ЗаКрай, но тема Мурены! А насчёт того как ты писал про меня когда-то, я на тебя зла недержу! Ты ведь сам знаешь, что чем больше пишут, будь то позитив, будь то гонево, поднимает рейтинг... Мы уже все знаем что ты связан с музыкантами Мурен! И знаем кто ты... Виталя, давай небудем тут не в тему писать и будем жить дружно как ЗаКрай и Мурены... Хватит негатива, все мы люди! Мне нравяться Мурены и нравится их музыка! Особенно "Забути". Ты классно играешь на баяне!
Bassman
АААааа.....Леспол розкрив усі карти laf.gif
Vovazilvova
Цитата(Ханыга @ 14.2.2008, 3:32) *

Шоб вы тут не базарили и как бы вы не мешали их с дерьмом но приетом вы все прекрасно осознаёте что реальней групу(в плане продвижения и в плане мастерства чуваков хотя в етом плане 1.ДМП 2.Стена 3.Мурены) в нашем городе нету.И вы все кусаете локти с%!а что не вас взяли на басуху и на соло-гитару а нормальних чуваков. Да и я так смотрю шо здесь на етой теме собрались любители "Закрая" и пишут шо у Муренов галимые песни н-да тогда какие-же у "Закрая". А под формат попсы можна загнать абсолютно любую групу.А тшто вы судите по тем темам на которые сняты клипы так они мне тоже не нравятся но я слушал остальные 9 которые должны войти в альбом и поверте очень жырные темы и из 1000 новоявленых врятли хтото сравнится с ними. А всё потомучто в музло вложена душа. И всю музику и тексты они делают сами.

Тут фанами Закраю і не пахне))) А Муреновські музиканти - особисто мої класні друзі. І на них ніхто не гнав, так що краще інколи і протирати монітор))) І локті ніхто не кусає, в кожного свій шлях, і своя музика)) Просто такий формат, мені особисто не дуже до вподоби))) А треки я чув майже всі))) І з чого ти взяв, що їх тут хтось з чимось змішує?? Дивний, якийсь.... spam.gif
God's child
як музиканти - заслуговують повагу!!!!

пісні нормальні, останній кліп прикольний, от тільки кліп на пісню ""схожа на осінь" (stes.gif вибачте не знаю точно) - взагалі не розумію.....
а так все ok.gif , молодці, нехай щастить....
Ханыга
LesPaul пожалуйста почитай внимательней 1 страницу. Я не хочу и не буду гнать на "За край" каждому свое но обясни мне почему в теме "За края" каждый из тех кто писал в етой теме пишут какие класные песни и какой жирный концерт в ЛУцке у "За края" а в етой теме пишут что песни у Мурен плохие и им не подобаются. Значит по вашим словам Мурены хуже чем "За край"?
Колька
Против народа не попрёшь, не нравится так не нравится.
God's child
Цитата(Ханыга @ 15.2.2008, 9:31) *

LesPaul пожалуйста почитай внимательней 1 страницу. Я не хочу и не буду гнать на "За край" каждому свое но обясни мне почему в теме "За края" каждый из тех кто писал в етой теме пишут какие класные песни и какой жирный концерт в ЛУцке у "За края" а в етой теме пишут что песни у Мурен плохие и им не подобаются. Значит по вашим словам Мурены хуже чем "За край"?

от кумедний, ну чого ти до людей пристав, по їх словам все написано, кожен має право власної думки і позиції, і при чому до Мурен гурт За край (принаймі в цій темі)????? pardon.gif
LesPaul

Ну, Вадя - легендарный Вадя "Ночь, уж некак не поклонник ЗаКрай 100%. Vovazilvova - темболие не поклонник ЗаКрай, он же втрой чел после хабарова лучших гитаристов БЦ, и любит Хороший драйвовый рок, поп-рок он нелюбит, человек дружелюбный, а поклонником может быть разве что тольуо Стива Вая и то уже догоняет его... Bassman - очень молодой басист, я так понял, 1991 года рождения он не скрывает, лично я незнаком, да и к ЗаКраю он нейтрален, уж поклонником он не является, и бывает обсалютно почти во всех темах БЦ-форума, чаще - флейм, так что чел просто любит общаться во всех темках и к ЗаКраю не имеет никакого отношения кроме того что тоже писал чё-то в теме ЗаКрай, Малюска - ей воще ещё 16 нету, она тоже не скрывает, воще она поклонник своего творчества, она гитаристка и находится на попечении "Директора Танка", а то ЗаКрай толком та и не слышала! Тоже пишет во многих разных темах, чаще - флейм (никакого отношения к "ЗК"), chuchelo chervya - ну я чё-то непомню его воще в теме "ЗК" невидел... prodUser - респек и уважуха! Все мы знаем етого музыканта и кстати ТЫ ОСОБЕННО ЕГО ЗНАЕШЬ!!! - (вместе с ним сотрудничаете...) Он знает всех и всем желает только добра и развития, чаще бывает с Музыкантами Мурены, ну я уже об етом сказал, ты я думаю понял, кто... WOLK - Не является поклонником ЗаКрай а наоборот, почитай что он про Мурен написал и как он их уважает! СОВЕСТИ.NET - воще в теме ЗаКрай нечё неписала, так как зарегистрировалась недавно 15 янворя етого года, я незнаю что она ещё про нас напишет... Оо-о-о-о, - Serj - 100% нелюбитель ЗаКрай!!! В теме писал только недовольствие про групу ЗК... Он воще не одну групу БЦ не считает Роком, почему, он тебе сам может об'яснить!... rebell - був в теме ЗК, але писав що йому неподобаеться ЗК!!! Нету неодного поклонника ЗК!!! Можно успокоиться!!! Це 100%! У ЗК фанатов нет, есть люди которым нравиться музыка, и которым ненравиться! Так же и у Мурен! Щас такое время, что люди сыты по-горло таким количеством музыки и групп! Раньше было тяжело музыку достать, какие очереди стояли за виниловыми пластинками а груп то было раз 3 меньше! розплодились в 90-х, а с 2000 года начали накрывать з головой! Так что я доказал что в теме Мурен нет любителей ЗК! А если кто появиться, напишут про Мурен только респект и уважуху! Кто напишет что-то плохое про них или какое-то гонево, неявляеться из нашей тарелки!... Дужба, добро, позитив, творчество! Пусть ето нас обьединяет всегда как и прежде!...
Графиня
хм..смотрела пару клипов.. никакие вообще.. просто таких много и не выделяются они.. "схожа на осінь" вообще не катит..не поняла идею клипа...

(извините, настроение фиговое настолько, что даже похаять нормально не хочется)
WOLK!!!
LesPaul Я поважаю всіх музикантів БЦ! Всім респект! Так само як Мурен поважаю і ЗК, дуже багато знаю про тих та про інших музикантів! В ЗК не писав бо там і так багато написано,куди ж ще, тимпаче Руслана і тебе майже кожного дня бачу! А за Мурен написав , бо дійсно як сказав Вадя є про всіх і про все, а про них нема нічого! І Мурен я поважаю не як групу, а як окремих музикантів!
divann
От прочитав все вище сказане про нашу групу і просто хочу всім вам подякувати. по-перше тим хто нас розуміє і підтримує - дякую, тай інші погляди теж мають бути, бо як би ми відрізнялися би між собою, якби думали б всі однаково. я розумію, що всіх вас бентежить тема пов'язана з Муренами і ТМ Дригало, проте крім того, що це мої батьки, нічого нас більше не об'днує і не так просто було умовити деяких зовсім посторонніх людей в допозі нам, за що їм дуже вдячні. та й концепція гурту придумана нами самими, а не нашими продюсерами, вони вже пляшуть від наших пропозицій і ніякого іншого стилю в музиці я би не грав, за будь-яких обставин. скажу одне і останнє - все, що ми створюємо йде з самого серця, все це наше буття, тому повірте, то щиро. P.S. зовсім скоро презентація нашого дебютного альбому "схожна на осінь", тому вірте в нас, бо хто як не ви наші земляки. Дякую!!!
prodUser
To divann: не забудь нас запросити на презентацію...
Andrusenko
Що про хлопців можна сказати? А те що як музиканти і люди всі достойні! Грати віміють всі!
Клавішник Анрюха також класні пісні пише! Барабанщик Міша обожнює а головне вміє грати на барабанах, бо завжди качає в ритм головою, людина кайфує! Толик грає на репах флегматично але чітко і лаж не чути!Олег - первокласний басист! Іван теж співає не погано! Але на мою думку є невелика проблема з піснями, бо як на мене є досить нудний матеріал.......... Нет предела совершенства! Бажаю їм успіху!
chibis

Парень вотэто ты лупиш!!! dumb.gif Какой "Закрай"??!! пойди умойся !!! В том чтоб высказывать свое фе не нужно путать другиих!!! Ты комуто конкретно предявы кидай а то у тебя все стрелки на "За край"!!! angry.gif Проспись!!!
Графиня
а вобще многое можно обьяснить в споре За Краем...удобно
шутю) nez.gif
chibis
Цитата(divann @ 16.2.2008, 21:23) *

От прочитав все вище сказане про нашу групу і просто хочу всім вам подякувати. по-перше тим хто нас розуміє і підтримує - дякую, тай інші погляди теж мають бути, бо як би ми відрізнялися би між собою, якби думали б всі однаково. я розумію, що всіх вас бентежить тема пов'язана з Муренами і ТМ Дригало, проте крім того, що це мої батьки, нічого нас більше не об'днує і не так просто було умовити деяких зовсім посторонніх людей в допозі нам, за що їм дуже вдячні. та й концепція гурту придумана нами самими, а не нашими продюсерами, вони вже пляшуть від наших пропозицій і ніякого іншого стилю в музиці я би не грав, за будь-яких обставин. скажу одне і останнє - все, що ми створюємо йде з самого серця, все це наше буття, тому повірте, то щиро. P.S. зовсім скоро презентація нашого дебютного альбому "схожна на осінь", тому вірте в нас, бо хто як не ви наші земляки. Дякую!!!

Вот только после таких слов нужна увать людей!!! "Мурены" респект и уважуха!!! Вы молодцы!!! Нисмотря ни на что!!!!! Творческих успехов и достижения цели!!!
((ксенька-зараза))
Мені подобається пісня "Забути" ... = ))*
djkoposoff
Цитата(Графиня @ 15.2.2008, 18:13) *

хм..смотрела пару клипов.. никакие вообще.. просто таких много и не выделяются они.. "схожа на осінь" вообще не катит..не поняла идею клипа...

по моєму навпаки... пісні мені подобаються тільки деякі, але ті кліпи, що я бачив досить цікаві... у "схожа на осінь" фішка кліпу є... трек 22, на скільки я знаю, взагалі перший кліп в Україні, що знятий одним кадром... ну і забути пісня кльова і кліп також стильний... на жаль ще останнього кліпу не бачив, але обовязково подивлюсь... ))
isd
http://vkontakte.ru/video-7827194_95160973

останній кліп! приємного перегляду!
argead
взагалом новий кліп не сподобався...лише окремі його епізоди...
в музиці відчувається зміна складу(імхо)
Andrusenko

Цитата(LesPaul @ 15.2.2008, 15:33) *

Vovazilvova - темболие не поклонник ЗаКрай, он же втрой чел после хабарова лучших гитаристов БЦ, и любит Хороший драйвовый рок, поп-рок он нелюбит, человек дружелюбный, а поклонником может быть разве что тольуо Стива Вая и то уже догоняет его...

Ви гляньте як речі змінюються, то що, правда що все на світі відносно...?))) Вже прихильник, і гітарист в одному обличчі))) laf.gif
Vovazilvova
"оффтоп"Мені подобається те, що я роблю в За Краї і як він зараз виглядає. Я вкладаю частинку себе в цей гурт. І я задоволений роботою своїх колег і себе в цьому колективі. І мені пофіг, як це виглядає зі сторони."оффтоп"
А що стосується Мурен, то , більш ніж впевнений, що переважна кількість вкрай негативних думок про цей гурт зумовлені в першу чергу заздрістю. Просто багато хто, хотів би опинитись на їхньому місці. Зніматись в кліпах, писати альбоми на самій крутій студії в Україні. Жодний з гуртів в Б.Ц не має такої , в першу чергу, фінансової підтримки, як Мурени. А те, що називають попсою - у кожного свій смак. Комусь подобається, комусь ні.
Особисто мене їхня творчість залишає байдужою((((( Окрім декількох дуже вдалих композицій. Цікаво дивитись на саунд, роботу саундпродюсерів ну і.т.д.
Ще ходить дуже багато чуток, що у вокаліста Мурен великі проблеми з голосом і він дуже "відверто" маже по нотах під час живих виступів. Також, існує думка, що коли набирали новий склад Мурен, то ледь знайшли заміни щойно покинувшим гурт музикантам. Тому довелося брати басистом хлопця, якому ледь виповнилось 18, а може ще й немає. І на рівень професійного басиста він поки що, м"яко кажучи, не тягне))) Але це все просто чутки.
Хто що думає з приводу сказаних мною слів???
Пи.си. Це просто хочу розшевелити тему. Бо всі вже забули, хто такі Мурени))
Andrusenko
Цитата(Vovazilvova @ 31.3.2009, 23:30) *

"оффтоп"Мені подобається те, що я роблю в За Краї і як він зараз виглядає. Я вкладаю частинку себе в цей гурт. І я задоволений роботою своїх колег і себе в цьому колективі. І мені пофіг, як це виглядає зі сторони."оффтоп"

Вовік, тільки ти не подумай що це підкол, як часто буває на форумах! Це по дружньому сказано. Просто дійсно з часом багато чого змінюється.
Та навіть от недавно ми з Льохою Довгополим підловили себе на думці що і ти і Носов Дімон в один час грали в славнозвісній "Фортуні" laf.gif І навіть Іван що зараз на клавішах у вас - теж з вами ж грав у Фортуні... Різниця лише в барабанщику і вокалістові... Закрай і Нерозгадані в якомусь сенсі з однієї колиски... roll.gif (сорі за оффтоп).
А про Мурен краще промовчу, з солідарності як музикант не хочу зі свого боку "вумнічать", висказувати своє "Фе" чи радити щось, самі запитали б - сказав, а так не хочу. І в самого є свої мінуса... pardon.gif
argead
подобалися мурена ще "того" складу(ще коли були толян та алєг)
як на мене то саме той склад був "найвдалішим"...
нова пісня така...непогана...але як кажуть..."..на смак та колір всі фломастери різні.."..

Цитата(Vovazilvova @ 31.3.2009, 23:30) *

А що стосується Мурен, то , більш ніж впевнений, що переважна кількість вкрай негативних думок про цей гурт зумовлені в першу чергу заздрістю. Просто багато хто, хотів би опинитись на їхньому місці. Зніматись в кліпах, писати альбоми на самій крутій студії в Україні. Жодний з гуртів в Б.Ц не має такої , в першу чергу, фінансової підтримки, як Мурени. А те, що називають попсою - у кожного свій смак. Комусь подобається, комусь ні.
Особисто мене їхня творчість залишає байдужою((((( Окрім декількох дуже вдалих композицій. Цікаво дивитись на саунд, роботу саундпродюсерів ну і.т.д.
Ще ходить дуже багато чуток, що у вокаліста Мурен великі проблеми з голосом і він дуже "відверто" маже по нотах під час живих виступів. Також, існує думка, що коли набирали новий склад Мурен, то ледь знайшли заміни щойно покинувшим гурт музикантам. Тому довелося брати басистом хлопця, якому ледь виповнилось 18, а може ще й немає. І на рівень професійного басиста він поки що, м"яко кажучи, не тягне))) Але це все просто чутки.
Хто що думає з приводу сказаних мною слів???
Пи.си. Це просто хочу розшевелити тему. Бо всі вже забули, хто такі Мурени))

чув на "гніздах" як ваня співає...скажу чесно-так собі...може постать він і харизматична..але саме мені здалося шо він не завжди попадає ... але ніхто ж не ідеальний..так шо...
басиста не чув у грі, тому краще мовчатиму..
але взагалом, МУРЕНИ - дійсно гурт,якому багато хто заздрить, бо в більшості немає таких можливостей, які мають вони
Это текстовая версия — только основной контент. Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, нажмите сюда.
Хостинг от inVision Білоцерківський рейтинг ТОП Яндекс цитирования
ссылки Rambler's Top100
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.