Цитата(Toriano @ 26.12.2007, 11:08)

Во-первых: показуху я НЕ устраивал.
Во-вторых: Слэп, действительно стал чрезмерно популярен(и на мой взгляд незаслужено) Это специфическая техника, причем во многих стилях бесполезная.
В-третих: Про "купили родители" - личная неприязнь к таким музыкантам(тяжелое детство)
И вообще - я написал свое мнение, а на меня тут накинулись как стервятники
Перечитал собственный пост - ну пиво вечером перебрал, НО где там показуха не узрел...
Кстате про мнения, пример, -- Фендер Джаз Басс, мне лично не нравится - хотя гитара о4 даже прикольная и многие от неё фанатеют. Вот такие мнения.
Хотя - можешь еще на меня позаганять - девочкам такое нравится:-)
Повторюсь - без обид лишь мнение.........
1)Ну тоді вибач, ніяк по другому це назвати не можу...
2)Цікаво і чому ж це не заслужено?А чим тоді пальцева техніка заслижала?Теж саме можна сказати і про тепінг, бо первоначально цією технікою користувались гітаристи, а потім вже і бас гітаристи вирішили використовувать цю техніку гри....І кожна техніка на басу має право на існування....
3)Вибач,звісно ж тяжке дитинство це не гуд....Але це як на мене не зовсім те,чим можна вихвалятись...
Ніхто на тебе не кидався....ІМХО просто ти не дуже гарно поступив....Можеш зі мною бути не згоден...Це твої проблеми....
І Взагалі:інколи свою думку варто тримати при собі, або ж хоча б трохи її фільтрувати....Сподіваюсь, ти правильно мене зрозумів....(Доречі, багато пива пити теж не гуд

)
Щодо дівчат,то тут без коментарів.....
Теж повторюю: без образ...

Доречі:не зациклюйся на тому скільки ти граєш і на якому рівні, головне працюй і вдосконалюй свою гру....І тоді все буде кльово....
Цитата(Чемний @ 26.12.2007, 11:38)

Ну, наприклад, Ігор Аксютко (
це є прізвище) купив собі інструмент за свої кошти, причому, заробив на нього виключно музикою

Це не привід для вихваляння...
2
Vovazilvova +1
на справді це ще не строк

"Век живи, век учись" чимало музик на цьому форумі мають стаж на порядок вищий за твій і цим не вихваляються
хм...

так не любити те чим не володієш досконало сам, це дійсно вихід
мовляв :
- чому не граєш?невмієш?
- та не подобається мені

Вибач
Toriano, але ти просто колотиш понти. Я поважаю всіх музик міста хоча б за те, що вони знайшли в собі сили не відмовитись від цієї справи, через складнощі будення, але перш за все потрібно залишатись людиною
як я казав раніше - треба вміти його використовувати. Ніхто не каже, що потрібно весь час гоцати по струнах, це може бути фішкою
можливо це просто заздрість?
ну про смаки не сперичаються

хоча Джаз Басс інструмент доволі універсальний, тобто його назва не говорить про те, що на ньому можна грати лише джаз або якусь іншу легку музику я у Ваді послухав і досить важкі треки з використанням цього інструмента - супер.
Повністю з тобою згоден....

Цитата(Mukolka @ 26.12.2007, 16:00)

tо BassmanВиникають якісь бажання?

Вибач....немає часу на гурт....
Та й мабудь якщо і був би то навряд....