Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия: Любителі бас гітари сюди...
<% LOGIN %>
Форум города Белая Церковь > Развлечения > Музыка
Страницы: 1, 2, 3
Bassman
Думаю що на форумі є бас гітаристи, або ж ті кому дуже подобається цей інструмент....Давайте побалакаєм про дивовижну силу цього інструмента....
Я наприклад обожнюю його...хоча граю лише рік на ньому....
Мені цікаво, чи люди досі думають що бас-це якийсь там допоміжний інструмент щоб музика тяжкіше звучала(хе. брєд) і що без нього нічим не гірше було б, а можливо й краще(менше каші було б (знову брєд))
Розкажіть своє ставлення до даного інструменту....
ЗІ:Свою думку поки що не буду висвітлювати....пізніше....smile.gifsmile.gifsmile.gif
А ось це моя бас гітарко:
Изображение
Тільки в мене 4-х струнка...smile.gifsmile.gifsmile.gif
nez.gif nez.gif nez.gif
44
СЛышал игру одного афроамериканца smile.gif который на днях в Украине был. Он еще считается лучшим басгитаристом мира....... Чесно говоря никогда не думал что на басухе можно такие сольняки выдавать smile.gif)

Мне очь понравилась его игра, и я изменил свой взгляд на бас гитару
Flainth
Цитата(Bassman @ 24.12.2007, 16:54) *

Думаю що на форумі є бас гітаристи

Прэвэд.
Мну играет на бас гитаре около года (+-пару месяцев)
Играю всеми пальцами правой руки.
Не люблю слэп, хочу научится играть Тэппингом.
Фотку инструмента выложу завтра roll.gif

По поводу опроса в начале темы:
"Чи згодні ви з стереотипом, що бас гітаристи тупі та й музикантами їх тяжко вважати...."
Сам смеюсь от души над этим стереотипом...
Vovazilvova
Респект!!!класна тема!!! роль басиста тяжко недооцінити!!! з першого погляду - бумкає собі там щось, тай бумкає. Але чим досвідченішим музикантом стаєш, тим більше розумієш - що басуха грає вкрай важливу роль. Якщо барабанщик і басист говорять "однією мовою", рівненько попадають в долі, дружать з метрономом то музика відразу по іншому слухається)))) ритм секція - основа і фундамент будь-якого музла. Якщо вона ні очень, то які б не були круті гітарели, вокалісти і.т.д. це вже буде не важливо. Для басиста головне відчуття ритму і дружба з друмером. td.gif td.gif td.gif td.gif Респект басюкам!!!!
Bassman
Цитата(chuchelo_chervya @ 24.12.2007, 18:12) *

СЛышал игру одного афроамериканца smile.gif который на днях в Украине был. Он еще считается лучшим басгитаристом мира....... Чесно говоря никогда не думал что на басухе можно такие сольняки выдавать smile.gif)

Мне очь понравилась его игра, и я изменил свой взгляд на бас гитару

Його звать Marcus Miller....Він грає джаз....І я обожнюю його музику....Слепом так фігачить кльово, що я в шоці...Взагалі мої кумири це Marcus Miller, Jaco Pastorius, John Patitucci, Victor Wooten ну і Billy Sheehan(Пілорез рідкісний)
Найкрутіші бас гітаристи грають джаз і це факт....
Я дуже сильно заздрю людям яким пощастило побувати на його концерті у Києві....

Цитата(Flainth @ 24.12.2007, 18:47) *

Прэвэд.
Мну играет на бас гитаре около года (+-пару месяцев)
Играю всеми пальцами правой руки.
Не люблю слэп, хочу научится играть Тэппингом.
Фотку инструмента выложу завтра roll.gif

По поводу опроса в начале темы:
"Чи згодні ви з стереотипом, що бас гітаристи тупі та й музикантами їх тяжко вважати...."
Сам смеюсь от души над этим стереотипом...

А я обожнюю слеп....Подивися якось виступ Маркуса Міллера....І ти зрозумієш чому....
Граю 2-х,3-х пальцевой технікой, але 4-х як для мене то це вже перебір....В принципі і 3-х з головою вистачає, якщо добре володіти цією технікою....Ну і слепом трохи граю...та намагаюся вдосконалювати цю техніку гри....

Цитата(Vovazilvova @ 24.12.2007, 21:53) *

Респект!!!класна тема!!! роль басиста тяжко недооцінити!!! з першого погляду - бумкає собі там щось, тай бумкає. Але чим досвідченішим музикантом стаєш, тим більше розумієш - що басуха грає вкрай важливу роль. Якщо барабанщик і басист говорять "однією мовою", рівненько попадають в долі, дружать з метрономом то музика відразу по іншому слухається)))) ритм секція - основа і фундамент будь-якого музла. Якщо вона ні очень, то які б не були круті гітарели, вокалісти і.т.д. це вже буде не важливо. Для басиста головне відчуття ритму і дружба з друмером. td.gif td.gif td.gif td.gif Респект басюкам!!!!

Повністю з тобою згоден, але ще хочу доповнити,що бас також відповідає за гармонюю мелодію, за те як будуть співзвучати усі інструменти в групі, бас також відіграє велику роль у плотності звучання і мелодійності у будь-якій пісні.....
Взагалі....Без баса не було б того кача, того кайфу від якого люди отримують як і на записах, так і на живих виступах....smile.gifsmile.gif
kadosh
Респект темі)) досі не вивчилась на бас-гітару із-за деяких проблем(((
Люлблю слеп, та в мене він не виходить(( і хто я після цього?
Люблю бас-гітару) є тема від якої я тащусь)
Бачила школу професіоналів баси 8 та на більше струн. Я у шоці, як вони грають! Джаз на басі - оце фішка.
Респект усім музикантам!)
Bassman
Цитата(kadosh @ 24.12.2007, 23:25) *

Респект темі)) досі не вивчилась на бас-гітару із-за деяких проблем(((
Люлблю слеп, та в мене він не виходить(( і хто я після цього?
Люблю бас-гітару) є тема від якої я тащусь)
Бачила школу професіоналів баси 8 та на більше струн. Я у шоці, як вони грають! Джаз на басі - оце фішка.
Респект усім музикантам!)

І тобі респект....Не парся, все приходить згодом....я теж відразу не міг нормально попадать по струнам коли грав слепом, а зараз все нормально....smile.gif
Я теж люблю бас-гітару...
Бачив такі відео....Але стандартний набір 4-5-6 струн більше до вподоби...
kadosh
Просто, якби умів вигравати на більшеструнних, були б вони більше довподоби...можливості яскраві. Хоча не спорю, що на звичайній можна видавати шикарні перли))))
Bassman
Наврядчи:)
Ось на ю-тубі можна подивитись дуже класні соляки Маркуса Міллера:
1
2
А осьо дуже кльово пілорєзить Billy Sheehan:
1
2
Ну і кому цікаво подивитись на гру Victora Wootena:
1
2
Дуже круті дядьки:)smile.gifsmile.gif
metalmind
Віктор Вутен непогано відвалює щелепи свою грою.
А взагалі для мене Steve Harris (Iron Maiden) номер один, хоч він далеко не віртуоз.
Flainth
Цитата(Bassman @ 24.12.2007, 22:10) *

Граю 2-х,3-х пальцевой технікой, але 4-х як для мене то це вже перебір....В принципі і 3-х з головою вистачає...

Твоё мнение...
Есть ссылки на бесплатные видео школы?

Цитата(kadosh @ 24.12.2007, 22:25) *

Не совсем представляю себе, зачем 6 и более струн на басу...
Flainth
Как вы относитесь к игре на бас гитаре медиатором?
Violet
Справжнім басистам багато струн ні до чого!

Изображение
Flainth
Цитата(Violet @ 25.12.2007, 10:43) *

Справжнім басистам багато струн ні до чого!

По большому счёту это вопрос привычки...
Toriano
Я тож БассисткО B).gif
Прикольная тема, только не о чем laf.gif
Все хвастаются "крутыми" басухами? которые купили родители. А я на свою бассуху заработал сам! smile.gif Не в обиду.
На бассу играю уже 3,5 года. Недолюбливаю технику слэп - силно пафосная, гламурная и модная стала:)

Вот такая я редиска! laf.gif
Flainth
Цитата(Toriano @ 25.12.2007, 12:00) *

Все хвастаются "крутыми" басухами? которые купили родители. А я на свою бассуху заработал сам! smile.gif Не в обиду.

Пардон уважаемый, я на свой бас сам заработал, и на комбик тоже, так что не нада всех под одну гребёнку...
kadosh
не бачу, щоб хтось вихвалявся басухами, Toriano. Вихвалився тільки ти)))
Я теж про те, що багато струн - питання вміння і звикання. Коли людина звикає грати на багатострунці, то інше для неї сдається або просто дуже або вже щось не те. Мені подобається гра на любій бас гітарі. Умієш добре грати на 4х - респект!
а от щодо медіатра....комусь краще грати ним?
Вадя
ну то шо, басюки, давайте пограємо!
нам в гурт потрібен басист!
p.s. сам юзаю "Fender Jazz-Bass"(зроблено в Штатах в 1983 році),
але ж я не басист.
і ще... марно сперечатися про роль бас-гітари в музиці
це ж як авто без коліщат!
рєспєкт і уважуха всєм басістам в мірє laf.gif laf.gif laf.gif
Flainth
Цитата(kadosh @ 25.12.2007, 12:52) *

Я вообще считаю медиатор для баса прошлым веком...
kadosh
Цитата(Вадя @ 25.12.2007, 13:24) *

але ж я не басист.

Могла б, руку пожала)))!
Не можно взагалі сперечатись про роль любого інстумента у музиці, кожен унікальний, кожен виконує свою роль)))

Цитата(Flainth @ 25.12.2007, 13:28) *

Так і хочеться сказати "Амінь на цьому". гггги
(шкода нема відповідного смайла))))
Bassman
Цитата(metalmind @ 25.12.2007, 5:00) *

Віктор Вутен непогано відвалює щелепи свою грою.
А взагалі для мене Steve Harris (Iron Maiden) номер один, хоч він далеко не віртуоз.

У кожног свій кумир і номер один....smile.gifsmile.gif

Цитата(Flainth @ 25.12.2007, 10:22) *

Твоё мнение...
Есть ссылки на бесплатные видео школы?
Не совсем представляю себе, зачем 6 и более струн на басу...

Зайди сюди...Дуже кльовий сайт, дуже багато книжок є, відеошкол та просто багато кльового для басистів....Рекомендую....Тільки обов"язково потрібно зарегиться,без цього ніяк....smile.gifsmile.gif

Цитата(Flainth @ 25.12.2007, 11:10) *

Как вы относитесь к игре на бас гитаре медиатором?

негативно....Не подобається і все....
правая ножка Буша
хааа))))
однодумці)))
бас мій улюблений інструмент))
дуже люблю його звучання..
Bassman
Цитата(Toriano @ 25.12.2007, 13:00) *

Я тож БассисткО B).gif
На бассу играю уже 3,5 года. Недолюбливаю технику слэп - силно пафосная, гламурная и модная стала:)

Якщо ти не помітив то на форумі більше половини тем ні про що, але форумцям цікаво там спілкуватись і висловлювати свої думки щодо того чи іншого питання або ще чогось....Тим більш такої теми здається не було....І взагалі, можливо для тебе вона ні про що, а іншим наприклад ще й як про що....ІМХо, не потрібно за всіх казати, у всіх є своя особиста думка, і тобі ні хто не давав права відбирати її....Вибач якщо грубо, але ж це так воно і є....
Хмм...Цікаво а до чого ця твоя фраза щодо того хто як отримав свій бас?По-перше покажи хоч одного з цієї теми хто вихвалявся своєю гітарою....Хоч одного....По-друге, твоє вихваляння щодо того що ти купив свій бас сам теж ні до чого....Ну молодець, похвалився...показав який ти крутий і що?
Розкажи мені будь ласка коли це слеп став модним?Зараз впаду зо сміху....Ти думай що кажеш....І чим це вона гламурна?Ти взагалі знаєш шо означає це слово?ІМХО на мою думку повний брєд ти несеш....
І взагалі тему я створив не для того щоб всі тут приходили і вихвалялись який я молодець, бо на бас сам заробив.....
Цитата(kadosh @ 25.12.2007, 13:52) *

Ну мабудь так воно і є, але сам грати медіатором не люблю...Не через те що зовсім не вмію, просто не подобається і все...Комусь подобається звук при контакті медіатора з струною...Типу високих частот більше на вихідний сигнал іде....ну і взагалі якийсь специфічний, але ж знову, мені не дуже подобається......

Цитата(Вадя @ 25.12.2007, 14:24) *

але ж я не басист.

Крутий бас....в Україні купляв, чи замовляв через когсь зі Штатів?
ЗІ:І тобі респект....

Цитата(Flainth @ 25.12.2007, 14:28) *

Чимось згоден....smile.gif
Flainth
Цитата(Bassman @ 25.12.2007, 15:55) *

Тим більш такої теми здається не було....

Я в хобби создовал похожую тему ещё летом.
Vovazilvova
Цитата(Toriano @ 25.12.2007, 3:00) *

Я тож БассисткО B).gif

Тупо цим вихвалятись. Я знаю людей , яким батьки купували гітари, і грають вони від цього не гірше)))навіть, якщо батьки купили круте весельце)))на класному інструменті грати завжди приємніше. Давай я тут почну колотити понт, типа мой Ібанез коштує мінімум в 3 рази більше чим твій бас і що я на нього заробив сам, щей виключно музикою!???? це просто не гарно. Особисто я знаю декілька дуже крутих басистів у нашому місті. Зокрема це Ігор Сюта(ДМП), Дмитро Носов(ім'янаі, за край) і Шповалов Ігор і.т.д. ваша братія росте!!!! Респект чуваки!!!!
Bassman
Цитата(Vovazilvova @ 25.12.2007, 22:27) *

Тупо цим вихвалятись. Я знаю людей , яким батьки купували гітари, і грають вони від цього не гірше)))навіть, якщо батьки купили круте весельце)))на класному інструменті грати завжди приємніше. Давай я тут почну колотити понт, типа мой Ібанез коштує мінімум в 3 рази більше чим твій бас і що я на нього заробив сам, щей виключно музикою!???? це просто не гарно. Особисто я знаю декілька дуже крутих басистів у нашому місті. Зокрема це Ігор Сюта(ДМП), Дмитро Носов(ім'янаі, за край) і Шповалов Ігор і.т.д. ваша братія росте!!!! Респект чуваки!!!!

Розумієш, просто є такі люди які люблять устраювати показуху, типу дивіться який я крутий....Але це їх проблеми якщо чесно....
і взагалі я з тобою повністю згоден.....І тобі респектіще велике....smile.gifsmile.gifsmile.gif
Toriano
Цитата(Bassman @ 25.12.2007, 22:42) *

Розумієш, просто є такі люди які люблять устраювати показуху, типу дивіться який я крутий....Але це їх проблеми якщо чесно....
і взагалі я з тобою повністю згоден.....І тобі респектіще велике....smile.gifsmile.gifsmile.gif

Во-первых: показуху я НЕ устраивал.
Во-вторых: Слэп, действительно стал чрезмерно популярен(и на мой взгляд незаслужено) Это специфическая техника, причем во многих стилях бесполезная.
В-третих: Про "купили родители" - личная неприязнь к таким музыкантам(тяжелое детство)

И вообще - я написал свое мнение, а на меня тут накинулись как стервятники
Перечитал собственный пост - ну пиво вечером перебрал, НО где там показуха не узрел...

Кстате про мнения, пример, -- Фендер Джаз Басс, мне лично не нравится - хотя гитара о4 даже прикольная и многие от неё фанатеют. Вот такие мнения.

Хотя - можешь еще на меня позаганять - девочкам такое нравится:-)

Повторюсь - без обид лишь мнение.........
Чемний
Цитата(Toriano @ 25.12.2007, 12:00) *

Ну, наприклад, Ігор Аксютко (це є прізвище) купив собі інструмент за свої кошти, причому, заробив на нього виключно музикою wink.gif Це не привід для вихваляння...
2 Vovazilvova +1

Цитата
На бассу играю уже 3,5 года.

на справді це ще не строк smile.gif "Век живи, век учись" чимало музик на цьому форумі мають стаж на порядок вищий за твій і цим не вихваляються wink.gif

Цитата
Недолюбливаю технику слэп - силно пафосная, гламурная и модная стала:)

хм... smile.gif так не любити те чим не володієш досконало сам, це дійсно вихід lol.gif
мовляв :
- чому не граєш?невмієш?
- та не подобається мені smile.gif
Вибач Toriano, але ти просто колотиш понти. Я поважаю всіх музик міста хоча б за те, що вони знайшли в собі сили не відмовитись від цієї справи, через складнощі будення, але перш за все потрібно залишатись людиною wink.gif

Цитата(Toriano @ 26.12.2007, 10:08) *

Слэп, действительно стал чрезмерно популярен(и на мой взгляд незаслужено) Это специфическая техника, причем во многих стилях бесполезная.

як я казав раніше - треба вміти його використовувати. Ніхто не каже, що потрібно весь час гоцати по струнах, це може бути фішкою wink.gif

Цитата
В-третих: Про "купили родители" - личная неприязнь к таким музыкантам(тяжелое детство)

можливо це просто заздрість?

Цитата

Кстате про мнения, пример, -- Фендер Джаз Басс, мне лично не нравится - хотя гитара о4 даже прикольная и многие от неё фанатеют. Вот такие мнения.

ну про смаки не сперичаються smile.gif хоча Джаз Басс інструмент доволі універсальний, тобто його назва не говорить про те, що на ньому можна грати лише джаз або якусь іншу легку музику я у Ваді послухав і досить важкі треки з використанням цього інструмента - супер. yes.gif
Колька
tо Bassman
Цитата

Виникають якісь бажання? yes.gif
Bassman
Цитата(Toriano @ 26.12.2007, 11:08) *

Во-первых: показуху я НЕ устраивал.
Во-вторых: Слэп, действительно стал чрезмерно популярен(и на мой взгляд незаслужено) Это специфическая техника, причем во многих стилях бесполезная.
И вообще - я написал свое мнение, а на меня тут накинулись как стервятники
Перечитал собственный пост - ну пиво вечером перебрал, НО где там показуха не узрел...

Хотя - можешь еще на меня позаганять - девочкам такое нравится:-)

Повторюсь - без обид лишь мнение.........

1)Ну тоді вибач, ніяк по другому це назвати не можу...
2)Цікаво і чому ж це не заслужено?А чим тоді пальцева техніка заслижала?Теж саме можна сказати і про тепінг, бо первоначально цією технікою користувались гітаристи, а потім вже і бас гітаристи вирішили використовувать цю техніку гри....І кожна техніка на басу має право на існування....
3)Вибач,звісно ж тяжке дитинство це не гуд....Але це як на мене не зовсім те,чим можна вихвалятись...
Ніхто на тебе не кидався....ІМХО просто ти не дуже гарно поступив....Можеш зі мною бути не згоден...Це твої проблеми....
І Взагалі:інколи свою думку варто тримати при собі, або ж хоча б трохи її фільтрувати....Сподіваюсь, ти правильно мене зрозумів....(Доречі, багато пива пити теж не гуд wink.gif )
Щодо дівчат,то тут без коментарів..... dumb.gif
Теж повторюю: без образ...smile.gifsmile.gif
Доречі:не зациклюйся на тому скільки ти граєш і на якому рівні, головне працюй і вдосконалюй свою гру....І тоді все буде кльово....
Цитата(Чемний @ 26.12.2007, 11:38) *

Ну, наприклад, Ігор Аксютко (це є прізвище) купив собі інструмент за свої кошти, причому, заробив на нього виключно музикою wink.gif Це не привід для вихваляння...
2 Vovazilvova +1
на справді це ще не строк smile.gif "Век живи, век учись" чимало музик на цьому форумі мають стаж на порядок вищий за твій і цим не вихваляються wink.gif
хм... smile.gif так не любити те чим не володієш досконало сам, це дійсно вихід lol.gif
мовляв :
- чому не граєш?невмієш?
- та не подобається мені smile.gif
Вибач Toriano, але ти просто колотиш понти. Я поважаю всіх музик міста хоча б за те, що вони знайшли в собі сили не відмовитись від цієї справи, через складнощі будення, але перш за все потрібно залишатись людиною wink.gif
як я казав раніше - треба вміти його використовувати. Ніхто не каже, що потрібно весь час гоцати по струнах, це може бути фішкою wink.gif
можливо це просто заздрість?
ну про смаки не сперичаються smile.gif хоча Джаз Басс інструмент доволі універсальний, тобто його назва не говорить про те, що на ньому можна грати лише джаз або якусь іншу легку музику я у Ваді послухав і досить важкі треки з використанням цього інструмента - супер.

Повністю з тобою згоден....smile.gif

Цитата(Mukolka @ 26.12.2007, 16:00) *

tо Bassman
Виникають якісь бажання? yes.gif

Вибач....немає часу на гурт....
Та й мабудь якщо і був би то навряд....sad.gif
kadosh
Вибачте, та тут стало багато місця на з"ясування відносин (інакше це не назвеш), не зовсім приємно читати((
Хтось знає де і коли відбудеться найближча виставка музичних інструментів чи показ гри майстрів?( тільки не дуже далеко)))
Bassman
Щось і в правду....sad.gif
2 Kadosh:щодо виставок та показів нічого сказати не зможу....хоча здається в найближчий час такого не буде....Але це тільки здогадки.....

ЗІ:Як сказав один славнозвісний персонаж із мультфільму:"Ребята,давайте жить дружно" bye.gif bye.gif
2 Торіан: Є пропозиція:годі намагатись щось один одному доказувати, і краще поспілкуємось по темі...ок? stes.gif nez.gif yes.gif
Toriano
Цитата(Bassman @ 26.12.2007, 21:48) *

2 Торіан: Є пропозиція:годі намагатись щось один одному доказувати, і краще поспілкуємось по темі...ок? stes.gif nez.gif yes.gif

Ok. blush.gif

Mojet ja 4ego-to nedo ponjal iz napisannogo, da i sam napisal ne sowsem to 4to hotel skazat.... pardon.gif

A po powodu uje BASS kulturi -

po powodu gitar, - rebjata! dawaite otoidem ot Fenderow! Gitara na samom dele ne o4en(ja pro bassuhu), - ja nedawno poigral na Hamer USA i Erni Ball Musicman -- B-[].gif prozrel kak goworitsja! Wsem sowetuy poprobowat! Zwuk obaldenniy! Edinstwennoe 4to ne raduet - zena - nowaja gitara takih brendow ot 1000$... Dorogowato(dlja menja li4no no dumau i dlja bolshinstwa) No poigrat na takih gitar WSEM bassistam w objazatelnom porjadke ;).gif

P.S. sorry za translit - s telefona w net zashel
Bassman
Цитата(Toriano @ 27.12.2007, 14:45) *

po powodu gitar, - rebjata! dawaite otoidem ot Fenderow! Gitara na samom dele ne o4en(ja pro bassuhu), - ja nedawno poigral na Hamer USA i Erni Ball Musicman -- B-[].gif prozrel kak goworitsja! Wsem sowetuy poprobowat! Zwuk obaldenniy! Edinstwennoe 4to ne raduet - zena - nowaja gitara takih brendow ot 1000$... Dorogowato(dlja menja li4no no dumau i dlja bolshinstwa) No poigrat na takih gitar WSEM bassistam w objazatelnom porjadke wink.gif

Щодо Фендерів, то як говориться про смаки не сперечаються.....Грав я у Музторзі на Фендер Амерікан Джаз Бас,щось там за тисячі 2 доларів, то скажу що я ще хвилин так з 10 не міг відійти від стану шока....
Щось я помітив що для тебе все популярне-оцтой.....І щодо твоїх слів" rebjata! dawaite otoidem ot Fenderow!" то мені здається це діло кожного, якщо комусь подобається даний інтсрумент, то хай на ньому грає....Тим більш інструмент кльовий....Американці знають що роблять.....smile.gif
Щодо Мюзікмена, то якщо уважно подивитись на мій підпис у форумі, то можна зрозуміти, що у мене дуже велика мрія-Musicman Stingray5.....Я тащусь від цього інструмента....І якщо зрівнювати з Фендером, то зі стану шока від цього інтсрумента я від ходив не менше пів години....smile.gifЯ дуже сильно мрію про цей бас, і в майбутньому прикладу усіх своїх зусиль щоб його придбати...Хоча це все на далеке майбутнє.....І зараз навіть не заікаюсь по цьому поводу....
Взагалі зараз дуже багато кльових фірм які виробляють дуже класні бас гітари, і зациклюваться на якомусь одному, не розумно....Хоча ж звісно це справа кожного....
ЗІ:Не знаю чому,але в мене велика антисимпатія бас гітарам Ібанез.....Якось на декількох пограв....Один здається коштував доларів з 500 а другий доларів 300 та ще парочку приблизно цього диапазону, ...І скажу:що перший, що другий своїх грошей не коштували і інші так само на яких грав......Не звук, а пластмаса якась.....Наче їх із пресованої туалетної бумаги роблять laf.gif .....Взагалі пропіарили на гучному імені...І тепер думають що можно розводить людей дешевками та оцтойом....Але ІМХО моя суб"єктивна думка......
Ті хто грають на Ібанезах,не в образу....Просто моя думка.....smile.gif
AnaSteishA
Сорри,что влезаю в разговор людей разбирающихся, но просто хотелось сказать, что зря на слэп наезды, эта техника оч достойная! И насколько знаю, непростая. А что лично до меня, то как бы я ни любила электро-гитару, последнее время в музыке стараюсь уловить басовые соло, к сожалению, они встречаются реже(( и вообще обожаю сложный ритм. Отсюда: бас+барабаны.
kadosh
Цитата(AnaSteishA @ 27.12.2007, 18:32) *

Сорри,что влезаю в разговор людей разбирающихся, но просто хотелось сказать, что зря на слэп наезды, эта техника оч достойная! И насколько знаю, непростая. А что лично до меня, то как бы я ни любила электро-гитару, последнее время в музыке стараюсь уловить басовые соло, к сожалению, они встречаются реже(( и вообще обожаю сложный ритм. Отсюда: бас+барабаны.

Респект за бас+барабани))
Цю двійню могла б слухати постійно, якщо гра сильна - що єлей на душу)))
Toriano
Цитата(Bassman @ 27.12.2007, 14:47) *

Щодо Фендерів, то як говориться про смаки не сперечаються.....Грав я у Музторзі на Фендер Амерікан Джаз Бас,щось там за тисячі 2 доларів, то скажу що я ще хвилин так з 10 не міг відійти від стану шока....
Щось я помітив що для тебе все популярне-оцтой.....І щодо твоїх слів" rebjata! dawaite otoidem ot Fenderow!" то мені здається це діло кожного, якщо комусь подобається даний інтсрумент, то хай на ньому грає....Тим більш інструмент кльовий....Американці знають що роблять.....smile.gif
Щодо Мюзікмена, то якщо уважно подивитись на мій підпис у форумі, то можна зрозуміти, що у мене дуже велика мрія-Musicman Stingray5.....Я тащусь від цього інструмента....І якщо зрівнювати з Фендером, то зі стану шока від цього інтсрумента я від ходив не менше пів години....smile.gifЯ дуже сильно мрію про цей бас, і в майбутньому прикладу усіх своїх зусиль щоб його придбати...Хоча це все на далеке майбутнє.....І зараз навіть не заікаюсь по цьому поводу....
Взагалі зараз дуже багато кльових фірм які виробляють дуже класні бас гітари, і зациклюваться на якомусь одному, не розумно....Хоча ж звісно це справа кожного....
ЗІ:Не знаю чому,але в мене велика антисимпатія бас гітарам Ібанез.....Якось на декількох пограв....Один здається коштував доларів з 500 а другий доларів 300 та ще парочку приблизно цього диапазону, ...І скажу:що перший, що другий своїх грошей не коштували і інші так само на яких грав......Не звук, а пластмаса якась.....Наче їх із пресованої туалетної бумаги роблять laf.gif .....Взагалі пропіарили на гучному імені...І тепер думають що можно розводить людей дешевками та оцтойом....Але ІМХО моя суб"єктивна думка......
Ті хто грають на Ібанезах,не в образу....Просто моя думка.....smile.gif

Da ne w populjarnom delo - Fender tolko na post-sowetskom prostranstwe populjarnie.
No soglasis - Fender i rjadom s Musicmanom ne lejal...

Pro Ibanez - mne ne nrawitsja - silno metali4eskiy zwuk - hotja est fanati kotorie kri4at 4to Iba kru4e Hamera laf.gif

Da kstate Ernie Ball mojno priwezti w Ukrainu za 600$(prawda b\u)
Bassman
Цитата(Toriano @ 27.12.2007, 23:50) *

Da ne w populjarnom delo - Fender tolko na post-sowetskom prostranstwe populjarnie.
No soglasis - Fender i rjadom s Musicmanom ne lejal...

Pro Ibanez - mne ne nrawitsja - silno metali4eskiy zwuk - hotja est fanati kotorie kri4at 4to Iba kru4e Hamera laf.gif

Da kstate Ernie Ball mojno priwezti w Ukrainu za 600$(prawda b\u)

Ну значить, у СНД-ровских(Ох і придумав) людей велике вподобання гітарами даної марки.....Хоча тут велике значення має саме Ім"я, якби не це гучне ім"я то гітари їхні коштували на порядок дешевше...
Я з тобою повністю згоден....Вони й рядом лежати не можуть.....Зовсім різні по звучанню інтсрументи....Та й Мюзікмен якось більш удобніший....і звучить як на мене на 200% і коштує своїх грошей....

Та не тільки в цьому справа....Просто інструменти (не знаю як електрухи) Ібанез як на мене своїх грошей не кошутє....і все....

А через кого це можно б\у привести..??? Хмм...600 зелених?Це стільки коштував би Стінгрей5?Хе....Всеодно в мене й таких грошей немає і не буде в найближчий час.....Но нічого,все буде круто....smile.gifsmile.gif

Доречі ось дуже цікаві сайти для басюків...
Basslife-так, просто кльовий сайт....smile.gifsmile.gif
Bassboombang-Непоганий практикум...
Basstream-форум для бас гітаристів....
Bass Musicforum-Теж форум для бас гітаристів....
Bassbel-не пам"ятаю, що за сайт....Але такий точно є... laf.gif
Bassman-Найбільший файловий архив для бас гітаристів який я знаю....Тут є усе що потрібно кожному басисту....Тут тобі і книжки і відеошколи найрізноманітниших крутих басюків, і проги є....одним словом усе....Усім рекомендую.....
Респект вам усім....
Чемний
Цитата(Bassman @ 27.12.2007, 14:47) *

Щодо Фендерів, то як говориться про смаки не сперечаються.....Американці знають що роблять.....smile.gif
Щодо Мюзікмена....якщо зрівнювати з Фендером, то зі стану шока від цього інтсрумента я від ходив не менше пів години....

хмм...весь час думав, що Мюзікмени досить схожі з Фендерами, навіть чув що їх на одному заводі кліпають, хоча інформація не достовірна тому відстоювати її не буду...

Цитата

ЗІ:Не знаю чому,але в мене велика антисимпатія бас гітарам Ібанез.....Якось на декількох пограв....Один здається коштував доларів з 500 а другий доларів 300 та ще парочку приблизно цього диапазону, ...І скажу:що перший, що другий своїх грошей не коштували і інші так само на яких грав......Не звук, а пластмаса якась.....Наче їх із пресованої туалетної бумаги роблять laf.gif .....

Справа в тому, що Фендер на 300-500 бакінських зазвучить не краще аналогічного Ібанеза wink.gif
Більшість гітар цього цінового діапазону (незалежно від виробника) такі наче з пресованого туалетного паперу smile.gif А Ібанез вартістю з Фендер Амерікан Джаз Бас буде звучати не гірше...ІМХО....
Flainth
Мало интересуюсь фирмами производителями...
как кто относится к Washborn?
Bassman
Цитата(Чемний @ 28.12.2007, 11:29) *

хмм...весь час думав, що Мюзікмени досить схожі з Фендерами, навіть чув що їх на одному заводі кліпають, хоча інформація не достовірна тому відстоювати її не буду...
Справа в тому, що Фендер на 300-500 бакінських зазвучить не краще аналогічного Ібанеза ;).gif
Більшість гітар цього цінового діапазону (незалежно від виробника) такі наче з пресованого туалетного паперу smile.gif А Ібанез вартістю з Фендер Амерікан Джаз Бас буде звучати не гірше...ІМХО....

Насправді Лео Фендер був співвласником фірми Musicman....
А потім він звідти звалив.....
Фендер і Ібанез це дуже різні гітари....Вони навіть трохи між собою не схожі.....
Повір за 500 баксів японець Фендер набагато краще зазвучить ніж Китай Ібанез...Ібанези навіть за 1500 баксів штопають в Кореї та Китаї....А це не дуже класний показник...І взагалі тут немає чого сперечатись...Тут просто потрібно слухати...
Не зовсім з тобою згоден....Якщо ти купиш якийсь Phill Pro за 1500 грн. і Squier By Fender за ці ж гроші....То ти вже вибач....Скваєр буде на порядок кращий....Це тільки приклад і я таких можу тобі безліч назвати, але чи є смисл?

Цитата(Flainth @ 28.12.2007, 11:51) *

Мало интересуюсь фирмами производителями...
как кто относится к Washborn?

Нічого сказати не можу....Грав тільки на 6-ти струнному Bx126 здається.....6 струна, як і на усіх дешевих 6 струнках абсолютно не звучить...Та й на 5 струнній гітарі цієїж лінійки теж не звучить.....звук так собі....Але за ці гроші мабудь найкращий варіант...
Toriano
Из истории:
1976 р. — після тривалої хвороби Фендер повертається в бізнес і створює компанію Music Man, яка згодом перетворилася на корпорацію Ernie Ball Musicman, що також спеціалізується на виробництві гітар

Так что Фендер и МьюзикМэн одного поля... но уровен Мьюзика намного поднялся, тогда как бренд выезжал только за счет имени и в итоге в десятке лучших Басс гитар -Ерни Бол на втором, Фендер 9-е...
Vovazilvova
Чуваки, а як на мене то абсолютно пофік хто на якому інструменті шпілить)))) Грай хоть на Екшені галімому за 300 грн, але класно . А тут починають розводити дискусії про смаки. Будь -яка фірма має моделіі різної якості і цінової категорії. Скажем я сам колись бачив Warwick за 40 000 зелених))) Це не значить, скажем, що вони краще ніж MusicMan, тільки через те, що останні не роблять таких дорогих гітар. Ви б краще про мистецтво поспілкувались))) Ну я не басист, тема не моя. Тому вирішувати вам))) Гітари - річ тимчасова, їх ще будуть у вас сотні, а от талант і вміння - одне на все життя))) Музика вічна ok.gif
Bassman
Цитата(Vovazilvova @ 28.12.2007, 22:24) *

Чуваки, а як на мене то абсолютно пофік хто на якому інструменті шпілить)))) Грай хоть на Екшені галімому за 300 грн, але класно . А тут починають розводити дискусії про смаки. Будь -яка фірма має моделіі різної якості і цінової категорії. Скажем я сам колись бачив Warwick за 40 000 зелених))) Це не значить, скажем, що вони краще ніж MusicMan, тільки через те, що останні не роблять таких дорогих гітар. Ви б краще про мистецтво поспілкувались))) Ну я не басист, тема не моя. Тому вирішувати вам))) Гітари - річ тимчасова, їх ще будуть у вас сотні, а от талант і вміння - одне на все життя))) Музика вічна ok.gif

Гмм....А цікаво, чи знайшовся покупець для цієї гітари?Я б не взяв би, якби навіть і були такі гроші....Не буду пояснювати чому саме, але не взяв би...
Щодо мистецтва та музики взагалом, то я з тобою згоден....Музика це-мова....А хто на якій гітарі грає-це крайнощі....Головне те що ми відчуваємо коли граєм, те як ми вкладаєм серце та душу у музику яку граємо.....Музика і справді ніколи не помре.....Я взагалі не бачу сенсу свого життя без музики....Хай вважають мене зацикленим або прибацаним, але це і є сутність мого життя....У кожного свій сенс життя...В мене свій....smile.gif
"Талант і вміння на все життя"-і потрібно його увесь час вдосконалювати....
Те,що ти не басист це нічого не говорить....Я ж не написав:"Гітаристам та іншим вхід заборонено" laf.gif
Якщо є якісь думки по темі....пиши їх....Цікаво знати думки всіх....
Flainth
Цитата(Bassman @ 28.12.2007, 22:07) *

Музика і справді ніколи не помре.....Я взагалі не бачу сенсу свого життя без музики...

Полностью с тобой солидарен...
Какие композиции предпочитаете переигрывать, каких исполнителей?
Toriano
Цитата(Flainth @ 29.12.2007, 9:02) *

Полностью с тобой солидарен...
Какие композиции предпочитаете переигрывать, каких исполнителей?

Сочинять свое laf.gif
Flainth
Цитата(Toriano @ 29.12.2007, 10:46) *

Сочинять свое laf.gif

Это само собой...
Но ведь все с чего то начинают, правильно?
Я по началу переигрывал (и щас тоже в основном переигрываю) Slipknot, Muse, Linkin Park, Godsmack...
Bassman
Хмм...Ну я раніше, коли тільки починав грати на басу перегравав те що мені було під силу.....Зараз навіть якщо якась складна композиція мені не зовсім під силу, то я спочатку намагаюсь її зіграти у повільнішому темпі....Потім кожен раз темп підвищую до того поки не зіграю більш менш нормально в оригінальному темпі....Ну а потім відшліфовую гру цієї композиції граючи її багато разів поки не буде звучати як в оригіналі....Звісно ж краще ніж оригінал ніхто ніколи не зіграє....Але поки ближче до нього не буде не заспокоююсь.....Таким методом можна вивчити партію, яка на перший погляд тобі здається важкою і зіграти зараз її нереально...Але як говориться напорством та працею можна досягти бажаного....
На даний момент я переграю таке:Metallica, In Flames,Red Hot Chilly Pepers,і деяких Джазовиків....Але покищо їх перегравати (джазовиків), тим більш таких крутих як Маркус Міллер, Джако Пасторіус, Віктор Вутен, Стьюарт Хам та ін. не зовсім під силу.....Намагаюсь деякі їхні рифи перегравати методом який описав вище/\..
Дуже класно розвиває слух та взагалі майстерність підборка рифів із пісень.....Просто включаєш якусь пісню...будь-то попса будь-то рок....І підбираєш....Усім рекомендую....Рельно потім зрозумієте до чого передбачуваний цей рок і попса....
Ну і звичайно дуже кльові відчуття коли сам придумуєш прикольну мелодію...Якийсь риф в який ти вкладаєш душу та серце...Просто дуже класно щось придумать самому....Не обов"язково для когось...Можна просто для себе.....
А ще найголовніше практика,практика і ще раз практика....
Всім респект....
правая ножка Буша
в мене вдома є книжечка Маркуса Міллера для починаючих..спочатку ну геть легесеньке ,а потім ускладнюється і занінчується відомим слепом))...доречі все детально описано
Там ще диск із тим,як це все має звучати,один мінус-там все в нотах розписано((
доводиться слухати диск та підбирати...бо музичною грамотою не володію..
BLISS
Эх, всегда мечтала научиться на гитаре... Обожаю гитару. Особенно Гарри Мура и Маркуса Миллера
Это текстовая версия — только основной контент. Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, нажмите сюда.
Хостинг от inVision Білоцерківський рейтинг ТОП Яндекс цитирования
ссылки Rambler's Top100
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.