Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия: Музыканты Б.Ц.
<% LOGIN %>
Форум города Белая Церковь > Развлечения > Музыка
Страницы: 1, 2
funny2
Слышал ,что в Б.Ц. есть гитарист по имени Салам.Хотелось бы от всёзнающих получить инфу.
metalmind
Цитата(funny2 @ 6.9.2007, 21:48) *

Слышал ,что в Б.Ц. есть гитарист по имени Салам.Хотелось бы от всёзнающих получить инфу.

Ого....навіть не чув таких. Може він ховається вдома?)
funny2
Цитата(metalmind @ 6.9.2007, 21:19) *

Ого....навіть не чув таких. Може він ховається вдома?)

Не знаю ховається вдома или нет , говорят что в городе его знают.
prodUser
Ветеран-гитарист по кабакам...
Играет в "Гостинном дворе" вместе с саксофонистом Ганапольским...
Раньше играл в "Добре", "Китайском ресторане", "России" и т.д.
Лично никогда не слышал как он играет, но говорят, что хорошо...
ars
Цитата(funny2 @ 6.9.2007, 21:48) *

Салам - Юрій Савела. Величезний досвід виступів по колишньому СРСР (в складі відомих колективів).
Був членом жюрі на гітарному конкурсі, який я проводив в БЦ у 2005 році. Виявилося, що він знайомий з Сергієм Чантурією (головою жюрі).
funny2
Цитата(ars @ 7.9.2007, 10:41) *

Салам - Юрій Савела. Величезний досвід виступів по колишньому СРСР (в складі відомих колективів).
Був членом жюрі на гітарному конкурсі, який я проводив в БЦ у 2005 році. Виявилося, що він знайомий з Сергієм Чантурією (головою жюрі).

Чантурия, Сергей, 2005 - Я И Мои Друзья (альбом)

Он ,что, тоже из Б.Ц. ?
ars
Цитата(funny2 @ 8.9.2007, 19:21) *

Чантурия, Сергей, 2005 - Я И Мои Друзья (альбом)

Он ,что, тоже из Б.Ц. ?

Ні, він із Грузіїї, просто дуже давно живе в Києві.
funny2
Цитата(ars @ 10.9.2007, 8:10) *

Ні, він із Грузіїї, просто дуже давно живе в Києві.

Понял.Спасибо.Меня в общем интересуют музыканты из Б.Ц. .

Вот только жаль что на форум они скорее всего не заходят.
prodUser
Я захожу!
Чемний
и я...
и АРС не редко тут бывает...
funny2
[quote name='Чемний' date='12.9.2007, 8:48' post='118221']
и я...
и АРС не редко тут бывает...

Да я убедился ,вы на форуме прописаны конкретно.Но только без обид ..,понимаете .. из ваших выходных данных ,вам только за 20 ,а меня интересует ,скажем так, ушедшая эпоха , точнее конец 80-х ,начало 90-х.Так сказать "ветераны" Б.Ц.Может что посоветуете .
prodUser
Наши "ветераны" вообще, наверное, интернетом пользоватся не умеют...
...ну может если только качают себе минусовки для работы в кабаках, и то с чужой помощью...
Так что прийдется доверятся нам - молодым!
funny2
[quote name='prodUser' date='13.9.2007, 23:17' post='118776']
Наши "ветераны" вообще, наверное, интернетом пользоватся не умеют...
...ну может если только качают себе минусовки для работы в кабаках, и то с чужой помощью...
Так что прийдется доверятся нам - молодым!

Хорошо.

Во- второй половине 80-х в Б.Ц. появилась рок-группа СТРАННИКИ в составе:

Юрий Штаер - гитара
Борис Якимчук - ударные
Георг Троцкий - бас-гитара,вокал
Евгений Семененко(Потоцкий)-клавишные,вокал

Хотелось бы знать кто был организатором группы и её лидером.
Как популярна была группа в Б.Ц и округе.
По возможности Дискография группы(условно обозначим так)
В этом составе снимали клип Моя лодка и показывали по ТВ. В Б.Ц. он у кого- нибудь есть.
Что стало с музыкантами дальше.(О Жене я знаю.)

Просьба:Идеотские реплики не рекламировать.
funny2
Ну что ребята , значит никакой информацией по 80-м не владеете.А поинтересоваться лень или нет желания.Жаль.
flamma
Уважаемый fanni2! Я Вам буквально на пятки наступаю в поисках инфы)) Вы написали :"О Жене я знаю", речь идет о Жене Потоцком. Не могли бы Вы поделиться, пожалуйста! Я несколько лет ищу.Мой e-mail: flamma@yandex.ru
Я люблю рижские шпроты в масле
Жалко у нас глухо на просторах электронной музыки. Или я просто не в курсе?

Миксы мп3 файликов сюда не приписывать )
entuziast
Не нашёл я старой темы про Потоцкого. Кто с рапидой дружит выкачайте вот это пожалуйста http://rapidshare.com/files/75341199/Vad_Pot_90.rar
E.Потоцкий
1990 - Серый дождь
192кбит/сек

И перезалейте. Желательно на какой-то торрент
AlexTeenSpirit
Цитата(entuziast @ 12.12.2007, 16:01) *

Не нашёл я старой темы про Потоцкого. Кто с рапидой дружит выкачайте вот это пожалуйста http://rapidshare.com/files/75341199/Vad_Pot_90.rar
E.Потоцкий
1990 - Серый дождь
192кбит/сек

И перезалейте. Желательно на какой-то торрент

http://shareua.com/file/428082/Vad_Pot_90.rar.html тримай
funny2
Ребята,я понимаю вы молоды и у вас свои интересы в музыкальном мире.За повышенный ,192кбит/сек,
конечно же спасибо.Не понятно другое ,причём здесь вадим какой-то.

AlexTeenSpirit на твоей страничке всё так круто расписано ,а о своём земляке,который не менее талантлив ,ты и понятия не имеешь.Молодость не повод для не знания.

Мне нужен трек "Raining in America" и не вадима , а Евгения Потоцкого.Если найдёте ,буду весьма благодарен.

С уважением Владимир,Германия.
prodUser
Могу скинуть трек Потоцкого California
AlexTeenSpirit
Цитата(funny2 @ 21.12.2007, 11:18) *

Ребята,я понимаю вы молоды и у вас свои интересы в музыкальном мире.За повышенный ,192кбит/сек,
конечно же спасибо.Не понятно другое ,причём здесь вадим какой-то.

AlexTeenSpirit на твоей страничке всё так круто расписано ,а о своём земляке,который не менее талантлив ,ты и понятия не имеешь.Молодость не повод для не знания.

Мне нужен трек "Raining in America" и не вадима , а Евгения Потоцкого.Если найдёте ,буду весьма благодарен.

С уважением Владимир,Германия.

вельмишановний Володимир... зайшовши вперше сюди, я просто побачив, що людина попросила перезалити файл, який знаходився на іноземному сервері... і я, як людина просто допоміг іншій людині викачавши той файл і потім перезаливши його.

Що стосується моїх смаків, музичних уподобань... мені реально по*уй на "талантів", не "талантів", земляки вони мені чи ні... я слухаю і буду слухати тільки те, що подобаєтсья мені, нехай вони навіть із Бобруйска... і не хто не в праві вказувати мені... чи принайні критикувати те, що слухаю я.
funny2
O,key
S.E.M.
У мене є такий собі "кліп " їхній. Навіть останній сольний концерт, той що вони СТРАННИКАИМ 2 дні давали. Єдине шо він на відео касеті і навряд чи зможу сюди кинути їх. А ше альбом їхній є. Спробую перегнать це діло на диски. Тоді спробую кинуть на форум, якшо комусь треба буде.)
funny2
Цитата(prodUser @ 21.12.2007, 13:02) *

Могу скинуть трек Потоцкого California

Скинь буду благодарен

На Wladimir.sw@bk.ru

Цитата(S.E.M. @ 10.1.2008, 19:56) *

У мене є такий собі "кліп " їхній. Навіть останній сольний концерт, той що вони СТРАННИКАИМ 2 дні давали. Єдине шо він на відео касеті і навряд чи зможу сюди кинути їх. А ше альбом їхній є. Спробую перегнать це діло на диски. Тоді спробую кинуть на форум, якшо комусь треба буде.)

S.E.M. очень комусь треба буде.

Неужели никто не сможет оцифровать клип с видеокассеты.S.E.M. -постарайся ну просто очень интересует.
S.E.M.
Постараюсь зробити це якнайшвидше. Проблема в тому,що касета стара і в поганому стані. Плівка почала сипатись, але ми з батьком знайшли її просто по щасливому випадку і зараз спробуємо відновити її. funny2, обіцяю тобі, що скину як тільки зроблю. Але сам розумієш,якість там буде не дуж файна...

До речі, склад команди постійно мінявся. Справа в тому, шо мій батько і хрещений грали тривалий час в СТРАННИКАХ. Я знаю трохи інший склад гурту: Глобенко Андрій, Фйодор(вибачайте за русизм), Юра Штаєр(його дочка навчалась зі мною в одній школі, також гітара),Клименко Сергій, ну і звичайно Пототський Женя. Якшо будуть якісь питання,то звичайно звертайтесь.Допоможу чим зможу)
funny2
Цитата(S.E.M. @ 12.1.2008, 21:20) *

Постараюсь зробити це якнайшвидше. Проблема в тому,що касета стара і в поганому стані. Плівка почала сипатись, але ми з батьком знайшли її просто по щасливому випадку і зараз спробуємо відновити її. funny2, обіцяю тобі, що скину як тільки зроблю. Але сам розумієш,якість там буде не дуж файна...

До речі, склад команди постійно мінявся. Справа в тому, шо мій батько і хрещений грали тривалий час в СТРАННИКАХ. Я знаю трохи інший склад гурту: Глобенко Андрій, Фйодор(вибачайте за русизм), Юра Штаєр(його дочка навчалась зі мною в одній школі, також гітара),Клименко Сергій, ну і звичайно Пототський Женя. Якшо будуть якісь питання,то звичайно звертайтесь.Допоможу чим зможу)

S.E.M. смотри личку
Alex_Sad
Цитата(funny2 @ 13.1.2008, 2:05) *

S.E.M. смотри личку

Народ кто слышал песню "Странников" Шахматы в исполнении Евгения Потоцкого? Общался по нету с многими фанатами етой группы но никто из них об етой песни никогда не слышал, у меня есть касета 20 летней давности с их песнями там есть ета песня качество чуток не очень хотелбы пробить запись с нормальным качеством. Если кто не слышал ету песню, могу скинуть на емейл запись касеты. Кто заинтересовался пишите на SaD_85@ukr.net уду очень рад
funny2
Цитата(Alex_Sad @ 29.1.2008, 17:57) *

Народ кто слышал песню "Странников" Шахматы в исполнении Евгения Потоцкого? Общался по нету с многими фанатами етой группы но никто из них об етой песни никогда не слышал, у меня есть касета 20 летней давности с их песнями там есть ета песня качество чуток не очень хотелбы пробить запись с нормальным качеством. Если кто не слышал ету песню, могу скинуть на емейл запись касеты. Кто заинтересовался пишите на SaD_85@ukr.net уду очень рад

Уже заинтересовал смотри емейл :Этого трека у меня нет!
serj
странно, что ни в одном источнике нет информации о том, что в группе Странники играл один прекрасный гитарист - Игорь Губрий
ars
Нажаль БЦ-музикою я став займатися тільки три роки тому, але хотів би запитати у тих хто пам"ятає:
На випускному вечорі в ДК РТІ ( 1994 рік) для нас грав гурт "Angels". Хто що про них знає? Бо обличчя я не запам"ятав а часу багато пройшло. Пам"ятаю, що барабанщик видав непогане соло на ударних
sony
Цитата(serj @ 7.2.2008, 22:48) *

странно, что ни в одном источнике нет информации о том, что в группе Странники играл один прекрасный гитарист - Игорь Губрий

Не мешало бы восполнить пробел.Может кто черкнёт информацию поточнее. bye.gif
serj
Цитата(sony @ 25.4.2008, 15:47) *

Не мешало бы восполнить пробел.Может кто черкнёт информацию поточнее. bye.gif

а что конкретно тебя интересует?
Petro-vich
Цитата(ars @ 8.2.2008, 11:04) *

Нажаль БЦ-музикою я став займатися тільки три роки тому, але хотів би запитати у тих хто пам"ятає:
На випускному вечорі в ДК РТІ ( 1994 рік) для нас грав гурт "Angels". Хто що про них знає? Бо обличчя я не запам"ятав а часу багато пройшло. Пам"ятаю, що барабанщик видав непогане соло на ударних

Обратись в группу "Стена"
bonzo
Цитата(funny2 @ 25.9.2007, 22:57) *

Ну что ребята , значит никакой информацией по 80-м не владеете.А поинтересоваться лень или нет желания.Жаль.

Без обид современным лабухам, но вы, молодые, и играть-то толком не умеете. Я периодически присутствую на музыкальных тусовках, наших доморощенных рок-фестивалях.
Безусловно, у вас есть существенное преимущество с музыкантами 80-х, а я уже не говорю о 70-х, что вам доступна любая аппаратура, любые примочки. Но так, как играли ветераны музыкального движения в БЦ, вам, сорри, врядли сыграть!
В 70-х, 80-х годах в БЦ было много прекрасных групп и очень сильных музыкантов. Вы что-нибудь слышали, например, о группах "Немо", "Deep Intoxication", "Indian Ink", "Up-Down". Cильнейшие были команды! Большинство групп развалилось в середине 90-х. Быт заел...
Савёла(Салам), Витя (Сеня) Цинцевич, Ганапольский, покойные Потоцкий (Семененко), Витя (Гаврош) Архипенко. Ныне здравствующие Олег Николаев, Эдик Сосновский, Михаил Хоменко (директор парка культуры, бывший "Петровского", теперь "Шевченко") Толя Коржик, Вова Бозя, Витя (Луис) Филиченко, ДА КНИГУ МОЖНО ПИСАТЬ ОБ ИСТОРИИ МУЗЫКАЛЬНОГО ДВИЖЕНИЯ В БЦ!!!!! cry.gif ph34r.gif
ars
Цитата(bonzo @ 13.6.2008, 17:56) *

Без обид современным лабухам, но вы, молодые, и играть-то толком не умеете. Я периодически присутствую на музыкальных тусовках, наших доморощенных рок-фестивалях.
Безусловно, у вас есть существенное преимущество с музыкантами 80-х, а я уже не говорю о 70-х, что вам доступна любая аппаратура, любые примочки. Но так, как играли ветераны музыкального движения в БЦ, вам, сорри, врядли сыграть!

Шановний, приходьте у вівторок на гітарний мюзикл і просто подивіться на наших молодих гітаристів. Ви зміните свою думку
Bassman
Цитата(ars @ 13.6.2008, 19:58) *

Шановний, приходьте у вівторок на гітарний мюзикл і просто подивіться на наших молодих гітаристів. Ви зміните свою думку

td.gif td.gif td.gif
Було покоління 80-х років,але воно пройшло...навіщо зациклюватись?...є нове не менш достойне покоління,яке може дати жару.....ми в вас вірим,молоді гітаристи БЦ....не підведіть нас)))
Вадя
Цитата(bonzo @ 13.6.2008, 17:56) *

В 70-х, 80-х годах в БЦ было много прекрасных групп и очень сильных музыкантов. Вы что-нибудь слышали, например, о группах "Немо", "Deep Intoxication", "Indian Ink", "Up-Down". Cильнейшие были команды! Большинство групп развалилось в середине 90-х. Быт заел...
Савёла(Салам), Витя (Сеня) Цинцевич, Ганапольский, покойные Потоцкий (Семененко), Витя (Гаврош) Архипенко. Ныне здравствующие Олег Николаев, Эдик Сосновский, Михаил Хоменко (директор парка культуры, бывший "Петровского", теперь "Шевченко") Толя Коржик, Вова Бозя, Витя (Луис) Филиченко, ДА КНИГУ МОЖНО ПИСАТЬ ОБ ИСТОРИИ МУЗЫКАЛЬНОГО ДВИЖЕНИЯ В БЦ!!!!! cry.gif ph34r.gif

ну по-перше
звідки про них можна почути якщо не лишилось ні записів, ні відео
так тільки ходять сумнівні легенди і хтось особисто знайомий з цими музиками
та таких гуртів сто мільйонів в різних містах України було, є чи буде

по-друге
добрі команди були, але аж ніяк не найсильніші
напевно доморощена альтернатива нікому не потрібна
крім купки фанатів
до речі як не дивно коли був вечір зустрічі музикантів міста в арт-кафе
я взагалі НІЯКОГО РОКУ не почув
кухонно-базарньо-весільна культура
з присмаком шинку
хоча там і виступали всепризнані та легендарні музиканти

а по-третє
у всі часи всі грали ОДНАКОВО!!!
не більше, не менше
в міру свого вміння, життєвих пріоритетів, самовиразності
пройде якийсь час і нинішні гурти будуть
легендарними та матьорими
а за ними прийде інше покоління
і так далі, і так далі...

і доречі книжку можна було б і написати
там Саша Дмитренко вже давно грозиться це зробити

і що значить заїв побут
для справжнього музиканта такого бути не може
bonzo
Цитата(Вадя @ 14.6.2008, 15:06) *

ну по-перше
звідки про них можна почути якщо не лишилось ні записів, ні відео
так тільки ходять сумнівні легенди і хтось особисто знайомий з цими музиками
та таких гуртів сто мільйонів в різних містах України було, є чи буде

по-друге
добрі команди були, але аж ніяк не найсильніші
напевно доморощена альтернатива нікому не потрібна
крім купки фанатів
до речі як не дивно коли був вечір зустрічі музикантів міста в арт-кафе
я взагалі НІЯКОГО РОКУ не почув
кухонно-базарньо-весільна культура
з присмаком шинку
хоча там і виступали всепризнані та легендарні музиканти

а по-третє
у всі часи всі грали ОДНАКОВО!!!
не більше, не менше
в міру свого вміння, життєвих пріоритетів, самовиразності
"пройде якийсь час і нинішні гурти будуть
легендарними та матьорими
а за ними прийде інше покоління
і так далі, і так далі...

і доречі книжку можна було б і написати
там Саша Дмитренко вже давно грозиться це зробити

і що значить заїв побут
для справжнього музиканта такого бути не може

Можливо, Ваша правда!
На жаль навіть не знав, що відбулася якась зустріч музикантів в арт-кафе, хоча сам віддав білоцерківській сцені чимало років. Хоч би якісь об"яви тиснули...
Щодо "доморощеної альтернативи", питання спірне, але навряд чи нам варто "ламати списи" з цього приводу. У кожного своя правда.
Дмитренко не буде нічого писати. Йому досить своєї художньої школи, та 2-3 сейшена на рік. Та й гроші звідкіля...
Доречі, думаю Ви прекрасно зрозуміли що означає "заїв побут"...
А що таке "справжній музикант" у Вашому розумінні? Напевно той, хто посвятить музиці все своє життя без остатку. Але, запевняю Вас, так само, як і ветерани "кухонно-базарньо-весільної культури", сучасне покоління білоцерківських віртуозів незабаром перетвориться на "пересічних громадян" середнього класу, яким потрібно буде годувати сім"ю, адже ми живемо у матеріальному світі. Аль-Дімеолами, Ваями та Блекморами стануть ексклюзивні одиниці. "Справжні музиканти". Так було і так буде.
Так що не докоряйте старим лабухам, за те, що вони покинули сцену. Вони були справжніми музикантами. Від тюрми та від суми...

Здоров"я Вам, та творчої наснаги!

Цитата(ars @ 13.6.2008, 19:58) *

Зазначте, будь ласка, місце, час та дату події. Із задоволенням завітаю.
Bassman
Цитата(bonzo @ 17.6.2008, 12:38) *

Дивітся в афішах форуму...там знайдете)))
Вадя

Можливо, Ваша правда!
На жаль навіть не знав, що відбулася якась зустріч музикантів в арт-кафе, хоча сам віддав білоцерківській сцені чимало років. Хоч би якісь об"яви тиснули...
Щодо "доморощеної альтернативи", питання спірне, але навряд чи нам варто "ламати списи" з цього приводу. У кожного своя правда.
Дмитренко не буде нічого писати. Йому досить своєї художньої школи, та 2-3 сейшена на рік. Та й гроші звідкіля...
Доречі, думаю Ви прекрасно зрозуміли що означає "заїв побут"...
А що таке "справжній музикант" у Вашому розумінні? Напевно той, хто посвятить музиці все своє життя без остатку. Але, запевняю Вас, так само, як і ветерани "кухонно-базарньо-весільної культури", сучасне покоління білоцерківських віртуозів незабаром перетвориться на "пересічних громадян" середнього класу, яким потрібно буде годувати сім"ю, адже ми живемо у матеріальному світі. Аль-Дімеолами, Ваями та Блекморами стануть ексклюзивні одиниці. "Справжні музиканти". Так було і так буде.
Так що не докоряйте старим лабухам, за те, що вони покинули сцену. Вони були справжніми музикантами. Від тюрми та від суми...

да, блін
даже й нема шо сказати
таке наше fucking життя
а гітарне шоу відбудеться сьогодні
в ПК Росава о 20:00
так шо приходьте всі
ars

Але, запевняю Вас, так само, як і ветерани "кухонно-базарньо-весільної культури", сучасне покоління білоцерківських віртуозів незабаром перетвориться на "пересічних громадян" середнього класу, яким потрібно буде годувати сім"ю, адже ми живемо у матеріальному світі.

А хто ж їм дасть перетворитися??? Я не дам nea.gif (по крайній мірі, деяким)
Bassman
Доречі,Bonzo, якої ви тепер думки про нинішнє покоління музикантів БЦ?я ж думаю ви були на "струни Амура"?....якщо так,хотілося б почути вашої думки.....

bonzo
Цитата(Bassman @ 18.6.2008, 9:06) *

Доречі,Bonzo, якої ви тепер думки про нинішнє покоління музикантів БЦ?я ж думаю ви були на "струни Амура"?....якщо так,хотілося б почути вашої думки.....

На жаль, не потрапив на "ранчо". Працюю в Києві, повернувся запіздно, то вже було не до гітарних дуелей.
Але я впевнений, все було добре. Молодь дає перцю! І навіть те, що така подія взагалі відбулася, красномовно говорить само за себе. Це прогрес у музичному житті міста. Респект і уважуха організаторам і учасникам. bye.gif ok.gif td.gif yes.gif

Цитата(ars @ 18.6.2008, 8:47) *

А хто ж їм дасть перетворитися??? Я не дам nea.gif (по крайній мірі, деяким)

Захочешь рассмешить Господа Бога, поведай ему о своих планах на будущее... laf.gif
Поживём - увидим. B).gif
ars
Поки що три роки і Бог ні разу не засміявся nez.gif
Alex_Sad
Цитата(Alex_Sad @ 29.1.2008, 16:57) *

Народ кто слышал песню "Странников" Шахматы в исполнении Евгения Потоцкого? Общался по нету с многими фанатами етой группы но никто из них об етой песни никогда не слышал, у меня есть касета 20 летней давности с их песнями там есть ета песня качество чуток не очень хотелбы пробить запись с нормальным качеством. Если кто не слышал ету песню, могу скинуть на емейл запись касеты. Кто заинтересовался пишите на SaD_85@ukr.net буду очень рад

+ Ко всему Я оставляю вам свой номер ICQ 487-555-753 пишыте лутше в АСЮ!!!

chibis
Обратись к Малюске!! Унее папа в Странниках играл и у нее есть какието записи!!!!
Skinner
Цитата(chibis @ 14.11.2008, 14:52) *

Обратись к Малюске!! Унее папа в Странниках играл и у нее есть какието записи!!!!

Взагалі то папа SEM, грав у Странніках nez.gif, і в неї точно є записи. yes.gif
Vovazilvova
Юрій Салам - очень крутий дядька) Руба. фанкуху і джаз повним ходом. По словам деяких людей, він вже дуже давно мав лабати десь в Європі, чи в Штатах. Але , нажаль, негаразди в особистому житті і проблеми з алкоголем залишили його тут. Сам ніколи не чув, як він валить, але судячи з відкликів - капець, який крутий. Знайомий з ним особисто. Дуже прикольний дядько)Але чув, що дуже давно не виходить з запою) Алкоголь - зло( unsure.gif
Petro-vich
B-[].gif Никогда не видел Юру выпившим, а валит он действительно нипадецки, очень вкусный гитарист и классный человек. Неужели пьёт? Давно?
Vovazilvova
Ц епросто чутки, і я не знаю, на скільки то правда( Дай Бог , щоб то було не так. Чув, що п"є давно( І щось з жінками в нього там не ладилось( Якісь там видри його розводили(Ну це таке.
Вже давно хотів записатись до нього на уроки. НЕ бере. Може хтось його вговорить? ДУЖЕ віддячу) kiss.gif
Это текстовая версия — только основной контент. Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, нажмите сюда.
Хостинг от inVision Білоцерківський рейтинг ТОП Яндекс цитирования
ссылки Rambler's Top100
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.