Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия: J-jubei / Джей Джубей
<% LOGIN %>
Форум города Белая Церковь > Развлечения > Музыка
Страницы: 1, 2
joker
В бецике творит такая группа как Джей Джубей, и творит в стилях блюз-регги-фанк.
Пацики лабают на живых инструментах, и лабают жирно.

Кто бывал на выступлениях ? Кому как ?
eraser
первый раз слышу о таких unsure.gif
Violet
По-моему, единственная заслуживающая внимания белоцерковская группа B).gif
У кого-нибудь есть их записи? unsure.gif
joker
мне пацаны обещали пару студийных трэков подогнать, вот тогда и выложу...
2easy4
прикольно =) аж интересно стало )
joker
Цитата(2easy4 @ 24.3.2006, 16:03) *

прикольно =) аж интересно стало )

да тебе не понравится, ты ж рэппер, а у них - блюз....
поют они.... а не читают....
эмоциональные, чувственные песни.... но есть и хардкор....
большинство на украинском языке...
2easy4
ну... Регги помоему тож неплохо....
все равно хотелось бы послушать...

если стиль такой, как у Бумбокса, то думаю что понравится...
joker
вот они скоро должны выступать, когда узнаю точно, когда и где, то объявлю на форуме
Alexander
Там случайно не Олежка Сальников, недавно вернувшийся с земли обетованной, импровизирует ?
joker
Цитата(Alexander @ 30.3.2006, 2:43) *

Там случайно не Олежка Сальников, недавно вернувшийся с земли обетованной, импровизирует ?

И олежка сальников там же.... кстати, мы с ним в неплохих терках
Alexander
А Аntony Цутевиччч тоже там или еще летает на Airplanes Gardens ???
И кстати на что похожа ихняя музыка - это че-то типа Planet Funk, Red Hot Chili Peppers (one hot minute) или че ??? В мп3 че-нибудь есть закачать прослушать???
И еще один вопрос - почему J-jubej?
joker
насчёт антона не знаю,
а почему такое название - вот встречу Дюка или Макса, да и спрошу
мп3 тоже пока нет, но обещаю достать.
ars
Джей Джубей виступали 18 лютого в ПК БілоцерківМАЗ на фестивалі "ВИРОК-2006 І частина"
Антон Цутевич зараз співпрацює з хіп-хоперами в тому ж ПК БілоцерківМАЗ.
До речі "ВИРОК-2006 ІІ частина" буде проходити 22 квітня за участю:
- КАП Вікторія
- Переезд
- Post sens
- Фортуна
- ЗА КРАЙ (мій гурт).

Мене звати Руслан Соловйов, я один з організаторів.

Якщо є питання про деякі білоцерківські гурти, то розповімо.

Музиканти Білої Церкви, не губіться, заходьте в музичний відділ супермаркету "МАЯК".
Там великий вибір музичного обладнання.
Alexander
Aнтон с хип-хоперами ? Интересненько было бы услышать этот хардкор-фанк smile.gif
Neval
Я был на первой части "Вирок-2006" smile.gif

Кстати, Руслан, мне очень понравилось выступление твоей группы, скажем так, значительно больше остальных wink.gif Никогда бы не подумал, что ты таким занимаешься 0:) Когда Дудник говорил, что ты поменял компы на музыку, я сначала не поверил smile.gif Так держать, молодца!

А JJubei знаю не просто по наслышке smile.gif У них разнообразная музыка, так же, как и пение.. Лично для меня их последние творения напоминают ранний Тартак и ТНМК smile.gif

ЗЫ. Руслан, а на второй части "Вирок-2006" будет присутствовать фотограф Женя? wink.gif Ибо мне билет от него достаётся 0:)
ars
Женя буде присутнім.
А так, дякую, що сподобалися наші пісні.
Думаю, що на ВИРОКу заспіваємо ще пару нових.
Neval
Новые песни - это хорошо smile.gif Скажи, а можно как-то повлиять на состав команд в концерте? ;).gif Каким образом на концерт выбираются команды?

ЗЫ. Разговор немного уходит в сторону оффтопа, попрошу модератора разделить темы ;).gif
ars
Команди набираю я. Вже й на слідуючий ВИРОК є бажаючі.
А в кінці року буде фінальний концерт ВИРОК (там виступлять найкращі з виступаючих)
Neval
Но ведь если это конкурс, то команды не должны повторяться, не так ли? ;)
Про твою команду молчу, ты организатор/спонсор и т.п., имеешь право на раскрутку, так же и КАП Виктория, он там не простой музыкант, ну а остальные? :)
Фортуна имеет какое-то отношение к организации концерта? Почему они снова выступают? :) Не имею ничего против, просто должны быть правила :)
ars
"Фортуна", тому що в них є багато прихильників серед молоді, а це - додаткові глядачі.
А в наступному Вироку, можливо, будуть всі нові гурти.
joker
Вчера с Дюком бухали, долбили, дебоширили, пели песни, орали, тузили, бузили.....
короче приятно провели время.
Он как раз в живом исполнении презентовал новую свою песню.

Играл её несколько раз совершенно разным людям, И ВСЕ БАЛДЕЛИ от его музыки !!!!!!!

и я в том числе
ars
Я думаю, що в Джей Джубея один з найсильніших голосів із білоцерківських рок-гуртів.
Ще у Фортуни сильний вокал, але інший підхід.
Ainamart
Як на мене, то гурт повністю виправдовує свою назву - Жижу Пей. Ви коли небудь бачили Дюка на концерті тверезим? Раз чи два? Запам"ятайте цю дату і відмітьте у календарі. Це виняткова дата.
Скільки на минулому вироці залишилось у залі глядачів, коли почали виступати Джей Джубей?
А скільки було, к приміру, під час виступу "Фортуни"?
joker
Фортуна - отстой, песни и стиль - ну вылитый океан эльзы. И придурковатый клавишник, который во время концерта своей ямахой размахивает, вот бы разок он её уронил, было бы весело
ars
Клавішник у них - один з найсильніших у місті, так що не ображайте.

А щодо схожості, то всі репери теж дуже схожі один на одного і навіть семпли однакові крутять -
це теж не порядок.
Взагалі, кожна група повинна бути своєрідною.
Ainamart
[quote name='joker' date='26.4.2006, 10:39' post='8415']
Фортуна - отстой, песни и стиль - ну вылитый океан эльзГолос вокаліста Фортуни схожий з голосом Вакарчука лише тим, що вони обидва не позбавлені мелодійності. А самі по собі, вони сильно відрізняються. Чи може ти так вирішив після того, як Фортуна переграла на концерті їх пісню? Так вони і HIM перегравали, то й що?!

Хоча, напевно, зрозуміти суть слова "мелодійність" фанату групи СкиньКед (SKINHATE) напевно не легко! tong.gif
joker
высказываемся только по теме
sk8er
Этож как нарукитЦа надо шоб понравилось?!
пИнҐвИн
мля, дайте Джей Джубея послухати!!!!!!!!!

доречі, хто там буде бачить Макса, передавайте привіт!!!! хоча він мене мабуть не пам"ятає... він ще на сварці вчиться, чи ні?

кльовий гурт, суперовий, давно подобається, давно знаю...

ось тільки мені здається ви забули про існування такого як Антайтлед, чи він вже не існує?! гурт, теж вартий уваги!!!!
хто пам"ятає Неконтрольований Рух - повага!!!!!!!!
Violet
В понедельник в ДК РТИ играли "открытую репетицию", так как зрителей человек 5 было smile.gif
Так вот, Джей Джубей к моему большому сожалению, не исполнили ни одной блюзовой композиции sad.gif
Neval
на скока я помню, Антайтлед уже кирдык... rolleyes.gif
А вот Рух рулит, палюбому)) Тока вот тож давно ребят не слышно :\
bdjilka
Цитата(Neval @ 12.5.2006, 16:14) *

на скока я помню, Антайтлед уже кирдык... rolleyes.gif
А вот Рух рулит, палюбому)) Тока вот тож давно ребят не слышно :\

Антайтлед, трансформировались в другую группу. А НР не слішала чтоб играли. Толян с дригало играет
пИнҐвИн
жалко, Альона так мені і не дала записів Антайтлед.

а НР роспалась тепер вже назавжди, прикро, але в них останнім часом вже кризис явний був, віджив своє гурт просто
joker
Цитата(Violet @ 12.5.2006, 12:11) *

В понедельник в ДК РТИ играли "открытую репетицию", так как зрителей человек 5 было smile.gif
Так вот, Джей Джубей к моему большому сожалению, не исполнили ни одной блюзовой композиции sad.gif

а шо ж они исполнили ? Просвети, потому что я щас в другом городе
bdjilka
[quote name='КрИтИн' date='12.5.2006, 22:19' post='9372']

Просто всі записи були і є у пана гітариста гурту Антайтлед. mad.gif я б їх і сама послухала. Якщо візьму записи то маякну тобі
пИнҐвИн
ок ! smile.gif
я навіть готових віддячити пивом, квітами, цукерками, ...
metalmind
Цитата(ars @ 31.3.2006, 11:16) *

Джей Джубей виступали 18 лютого в ПК БілоцерківМАЗ на фестивалі "ВИРОК-2006 І частина"
Антон Цутевич зараз співпрацює з хіп-хоперами в тому ж ПК БілоцерківМАЗ.
До речі "ВИРОК-2006 ІІ частина" буде проходити 22 квітня за участю:
- КАП Вікторія
- Переезд
- Post sens
- Фортуна
- ЗА КРАЙ (мій гурт).

Мене звати Руслан Соловйов, я один з організаторів.

Якщо є питання про деякі білоцерківські гурти, то розповімо.

Музиканти Білої Церкви, не губіться, заходьте в музичний відділ супермаркету "МАЯК".
Там великий вибір музичного обладнання.

Так ніхто і не губиться,грошиків мало,так в житті буває,а приходити слиною давитись,як на мене,не варіант))
Вибачайте blush.gif ,але ж заходжу час від часу)

Джей Джубей - крута команда,Дюк справжній музикант,і вокалюга у них класний!Я раніше на сейшени ходив тільки щоб їх і послухати,а зараз притихли вони...
Неконтрольований Рух - іще один класний гурт,був...чудовий музон у них,але...
Ainamart
Фраза вокаліста Неконтрольованого руху: "Нашому гурту вже п"ять років." А після цього:" Ми зіграємо нашу улюблену пісню - Неконтрольований рух." І всі аплодують.
Хочеться від себе добавить, що за ці 5 років вони нічого нового так і не вигадали і не зіграли. Таж Фортуна весь час удосконалює свій репертуар. Хтось каже що вони грають попсово, але раніше (коли вони лише починали грати) вони грали ще попсовіше і менш професійно ніж грають зараз. Коли в гурті по 3 репетиції на тиждень, коли рок-гурт намагається створити щось нове - тоді він живе і розвивається. А коли він вже декілька років нічого нового не вигадав і не зіграв, то він розвалюється. Рано чи пізно.
пИнҐвИн
Цитата(Ainamart @ 17.5.2006, 0:13) *

Фраза вокаліста Неконтрольованого руху: "Нашому гурту вже п"ять років." А після цього:" Ми зіграємо нашу улюблену пісню - Неконтрольований рух." І всі аплодують.

то шо вони наудосконялювали мені аж ніяк не подобається, оллдовіший варіант був поприкольніший.
metalmind
А в мене є один альбом Неконтрольовааного Руху)) B).gif Але половина пісень там не дуже,а половина класна)
ars
Якщо в когось є записи білоцерківських команд, то приносьте, будь ласка, переписати.
metalmind
Цитата(ars @ 19.5.2006, 15:34) *

Якщо в когось є записи білоцерківських команд, то приносьте, будь ласка, переписати.

В мене є Фортуна,Лоад,і неконтрольований,якщо потрібно - свисни))
ars
Цитата(metallovich @ 19.5.2006, 23:10) *

В мене є Фортуна,Лоад,і неконтрольований,якщо потрібно - свисни))

Ш-ш-ш-ш-ш... Не вмію свистіть, але принеси Неконтрольований Рух, будь ласка.
metalmind
Цитата(ars @ 20.5.2006, 9:04) *

Ш-ш-ш-ш-ш... Не вмію свистіть, але принеси Неконтрольований Рух, будь ласка.

Добре,як тільки потраплю в МАЯК,так і привезу)
4ehov
excl.gif Привет!!! а здесь из джубеев есть кто? Антоха Гетьман беспокоит!!! мне там Макс Смоголь чо то говорил о проєкте небольшём... в жизнь бі его воплотить!!! я с ним созвониться не могу! ДЖУБЕИ!!! Отзавитесь!!!
Чемний

Есть, каго нада?

Є...Що тобі треба? Мурени? НР? Untitled? Новий Едем?Фортуна(але якість am.gif )?
Мені ще Джубеїв мають підігнати та Net...Шкода Аероплани накрились sad.gif
Чи є в кого Sacrifice?

Цитата(КрИтИн @ 12.5.2006, 22:19) *

а НР роспалась тепер вже назавжди, прикро, але в них останнім часом вже кризис явний був, віджив своє гурт просто

так, мені теж обіцяли записи (пан гітарист), але він сказав, що все накрилося мідним тазом...трошки по наганяв на минулих учасників, мовляв - невдоволені чимось, нехотят грати, записуватись, розвиватись...типу в дупу сіли...
NewRock
Жаль что такая замечательная группа разпалась...теперь-то и послушать некого на сейшенах,только приходить и беситса!А то что народу мало было на их выступлении...так просто люди по-беситса приходили,а под J-jubei не побесишься smile.gif)) Дюк говорил что он хочет несколько записей сделать и разпостранить smile.gif типа на память )гггг А вокалист он был просто суперовый,как мне нравилось как он ведёт себя на сцене..ммм...ничего не строит из себя,и поёт всегда для себя и для тех кто его слушает biggrin.gif не то что сейчас группы...
bdjilka
Цитата(Чемний @ 2.11.2006, 12:00) *

Есть, каго нада?

Є...Що тобі треба? Мурени? НР? Untitled? Новий Едем?Фортуна(але якість am.gif )?
Мені ще Джубеїв мають підігнати та Net...Шкода Аероплани накрились sad.gif
Чи є в кого Sacrifice?

Цитата(КрИтИн @ 12.5.2006, 22:19) *

так, мені теж обіцяли записи (пан гітарист), але він сказав, що все накрилося мідним тазом...трошки по наганяв на минулих учасників, мовляв - невдоволені чимось, нехотят грати, записуватись, розвиватись...типу в дупу сіли...

Цікаво.А хіба це не твоя ініціатива була? і бажання записуватись, розвиватись,грати було, як і бажання покращувати матеріально-технічну базу. aa.gif
Чемний
Цитата(bdjilka @ 2.2.2007, 14:21) *

Цікаво.А хіба це не твоя ініціатива була? і бажання записуватись, розвиватись,грати було, як і бажання покращувати матеріально-технічну базу. aa.gif

Оффтоп и черезмерное цитирование....

По поводу Дюка...Чувак был прикольный, тока вечно под кайфом(выпивший, накуреный)...Честно говоря новый проэкт ребят мне не менее интересен...
NewRock
Цитата(Чемний @ 2.2.2007, 14:50) *

По поводу Дюка...Чувак был прикольный, тока вечно под кайфом(выпивший, накуреный)...Честно говоря новый проэкт ребят мне не менее интересен...

он не был,он и сейчас есть!
Новый проэкт мне не подуше,сильно попсово (((
Это текстовая версия — только основной контент. Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, нажмите сюда.
Хостинг от inVision Білоцерківський рейтинг ТОП Яндекс цитирования
ссылки Rambler's Top100
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.