Розыскиваются люди которые заинтересованы в организации концертов тяжелого направления(стили писать небуду,думаю все итак понимают)
Также розыскиваются люди которые могут помочь с апаратурой!
группа вконтакте
Cameltosis
7.3.2010, 23:31
что нужно делать?
Цитата(Cameltosis @ 7.3.2010, 22:31)

что нужно делать?
Интересный вопрос))
Ну как бы я ищу людей которые заинтересованы в организации и готовы чем либо помочь (аппаратурой...и прочим) сверху вроде всё написано!
Вы пожходите под категорию даных людей?
Цитата(Cameltosis @ 7.3.2010, 22:31)

что нужно делать?
бабло давай
а морально підтримати нас можуть мільйони)
Йода та не в тому справа, кожтами навряд хто допоможе...
Я хочу зібрати людей, яким не байдужа тяжка музика, потім вирішувати вже що робити...
ну блін, ти наче не знаєш шо робити, банально дружися з гуртами і запрошуєш їх виступати, але треба як мінімум подружескі заплатити за дорогу їм, да жильйо, хавчик ну і якимось пивом пригостити, це по мінімуму...
+ апарат, ось і аренда залу, вся організація на тому і закінчуєстья, і все упираєтсья в кошти, як не крути...
ВаСя КиСЛий
7.3.2010, 23:56
ЙОДА все правильно сказав
Будуть гроші, можна буде думати, що далі робити
Цитата(Yoda @ 7.3.2010, 22:55)

+ апарат, ось і аренда залу, вся організація на тому і закінчуєстья, і все упираєтсья в кошти, як не крути...
З гуртами проблем немає,а ось ось стосовно вище сказаного... ХОтілось би отримати допомогу))
від кого допомогу, блін.... навіть яшо ми всі збиремося і зкинемося по 100 рублів, хібащо))
Fuckin_Sunny
8.3.2010, 0:07
Цитата(Yoda @ 7.3.2010, 23:05)

від кого допомогу, блін.... навіть яшо ми всі збиремося і зкинемося по 100 рублів, хібащо))
а це ідея..)))) і візьмем у спонсори получається бц сіті))))) інформаційний партнер та підтримка
Можливо хтось може щось запропонувати стосовно приміщення?!
Колись на дев'ятці щось відкривалось на зразок рок-клубу, що зараз з ним трапилось?
Цитата(SeLair @ 8.3.2010, 0:11)

Можливо хтось може щось запропонувати стосовно приміщення?!
Колись на дев'ятці щось відкривалось на зразок рок-клубу, що зараз з ним трапилось?
походу так нічого і не відкрилось...
привезти гурти,допустім 2-3 з Києва,це на дорогу їм разом з карьможкой їх бутербродами=приблизно 500 грн.
Оренда апаратури,точно не знаю = десь 1000 грн.
Оренда зала(дк БЦмаз не берем,там оренда 6000 грн) наприклад того ж арт-кафе Росави - не знаю,може десь 1000-1500 грн..
Реклама= 500 грн..
Звукач=200-300 грн.
в ітогі ще з іншими дрібницями таке дійство обходится від 2500-4000 грн(дивлячись який зал,які гурти,який звукач та ін.)...
Бассман багато береш!
1) Стосовно київських банд я знаю таких які з радістю виступлять бц безкоштовно
2) Реклама - за такі кошти я незнаю яка може бути реклама. Коли влаштовували концерти в Рті, роздруковавали на принтері 200-300 реклам і норм було!
3) Та й оренда зала... для таких концертів шодний з залів мабудь навряд підійде!
Цитата(SeLair @ 8.3.2010, 0:44)

Бассман багато береш!
2) Реклама - за такі кошти я незнаю яка може бути реклама. Коли влаштовували концерти в Рті, роздруковавали на принтері 200-300 реклам і норм було!
3) Та й оренда зала... для таких концертів шодний з залів мабудь навряд підійде!
1) а їхать в БЦ вони за свої кошти теж з радістю будуть?)
2)дивлячись яка реклама...якщо А4 то да,я дорого взяв..якщо А3 то ні....+флаєра не забувай...
3)у нас в БЦ,ні один зал під живі виступи толком не годні...тим більш під тяжку музику...але ж роблять концерти...і буває й таке що,звук виставляють більш-менш непогано для подібних залів...
але ж знову таки оренда допустім дк бцмаз(6000 грн.)або Росави(не менше ніж БЦМАЗ це точно) це дуже дорого....залишаются "Россия","Арт-кафе Росава"....де оренда я так думаю коштуватиме не менше 1000грн...хоча тут не впевнений..не знаю їхніх цін..
де боб, скоко у арт-кафе просять?
Вячеслав1
8.3.2010, 11:37
1000 просять )
ну,вобщем-то так я і писав))
2 SeLair: про організацію концертів знаю не по наслишкі...декілька років тому, з друзями теж робили концерти тяжкої музики...і хочеш ти чи не хочеш,а це все коштує яких-то не дуже малих грошей.....але суть в тому що ми знаходили спонсорів,які нам ці гроші давали...а давали бо їх зацікавили наші концерти..
і отой мінімум що я написав,ви будете в нього влітати я так думаю в любому випадку,якщо немає як такових зв"язків з людьми які нададуть зал або апаратуру...спонсорів як такових зараз ви навряд чи знайдете....у всіх зараз криза,людям не до рокерів яким хочется рок-концертів....ось така сурова правда із життя..
басс правий, але!
головене не сидіти на місці!
Cameltosis
8.3.2010, 16:26
ну можна ходити на місці =)
ребята ,с апаратурой можете рожщитивать на меня.!!!!!!!
Цитата(maximum @ 8.3.2010, 17:15)

ребята ,с апаратурой можете рожщитивать на меня.!!!!!!!
Что из аппаратуры есть в наличии?аську или координаты свои скинь в личку!
Brutalsam
9.3.2010, 14:27
Цитата(SeLair @ 7.3.2010, 21:27)

Розыскиваются люди которые заинтересованы в организации концертов тяжелого направления(стили писать небуду,думаю все итак понимают)
Также розыскиваются люди которые могут помочь с апаратурой!
группа вконтактеЭто не с тобой бригада "Лимбо" обсчалась на тему концерта?
Цитата(Brutalsam @ 9.3.2010, 14:27)

Это не с тобой бригада "Лимбо" обсчалась на тему концерта?
не
Brutalsam
9.3.2010, 15:44
Цитата(rebell @ 9.3.2010, 14:27)

не
От халепа. Но с вами думаю че то до конца лета промутим в БЦ.
а 500 грн на рекламу это да, мудрое вложение.
Цитата(Brutalsam @ 9.3.2010, 13:27)

Это не с тобой бригада "Лимбо" обсчалась на тему концерта?
Нет к сожалению...но я в курсе событий. С Пабло говорили на ету тему неоднократно!
Цитата(Brutalsam @ 9.3.2010, 14:44)

Но с вами думаю че то до конца лета промутим в БЦ.
а 500 грн на рекламу это да, мудрое вложение.

Было бы неплохо...ну а реклама дело житейское__)
мдя...хотелось бы чем-то помочь,но увы...
Цитата(NewRock @ 4.4.2010, 20:28)

мдя...хотелось бы чем-то помочь,но увы...
Хотелось ну так помогай!
дык нечем

))))))
разве что агитацией народа на концерты которые будут ) больше у меня ничего нет :-/
Цитата(NewRock @ 5.4.2010, 11:00)

дык нечем

))))))
разве что агитацией народа на концерты которые будут ) больше у меня ничего нет :-/
уууу у тебе довгий язик, і гарні очі, якраз для цього діла
ой пасиба,приму как комплимент ))))))
Цитата(SeLair @ 7.3.2010, 23:44)

Бассман багато береш!
Б.Ц. не тот город где все это можно совместить!
у меня знакомые с Киева в Б.Ц. выступали, плюются до сих пор !!!
а проезд ребятам оплачивать нужно!!!))
таковы законы порядочности)
те, которых мы как-то привозили - не плевались и не плюются
Цитата(Gum' @ 12.4.2010, 22:11)

название групп дай?
Sectorial - дважды бомбили РТИ
http://vkontakte.ru/club952159http://www.myspace.com/sectorialIntoxicated- также приежжали, но всего один раз
http://vkontakte.ru/club5122963Команд было достаточно, просто тогда их незамечал толком никто!
Цитата(SeLair @ 12.4.2010, 21:16)

Sectorial - дважды бомбили РТИ
http://vkontakte.ru/club952159http://www.myspace.com/sectorialIntoxicated- также приежжали, но всего один раз
http://vkontakte.ru/club5122963Команд было достаточно, просто тогда их незамечал толком никто!
я их впервые слышу..
Бывает...но они приежжали, много кто с форума может подтвердить даную инфу!
Организация это хорошо, но всё же главный вопрос в деньгах Сэлаир!
Если спасёт 60 ватный комбик то непроблема, могу помочь, сам уже соскучился за метал концертами.
Cameltosis
2.7.2010, 23:04
я не думаю что деньги уж такая большущая проблема, большая проблема в том что всем пофиг
Цитата(Cameltosis @ 3.7.2010, 0:04)

я не думаю что деньги уж такая большущая проблема, большая проблема в том что всем пофиг
Ну вон Сэлаир шото мутит, ему бы в придачу ещё помощничков
я бы сказал не всем, а большинству...
Цитата(Чемний @ 3.7.2010, 11:20)

я бы сказал не всем, а большинству...
Ну многим другим лишь бы были метала концерты (или хотябы роковые) но все они вовсе непонимает, что под организацией кроется полный ужосс!
Cameltosis
3.7.2010, 14:07
мож це просто із-за того що в БЦ метал-тусовки як такої немає, і це величезна проблема, а не то що одна попса і не дають метал робить, сумно
было б например желание, можно дета на полянке в лесу взять генератор, пару комбарей, установку и замутить мини-канц для желающих послушать митал. общими усилиями такое сделать не проблема
Ну я завжди відкритий до діалогів з приводу організації (як вже казав раніше - можу дещо допомогти з апаратом), але ще ніхто навіть не цікавився...
Я вроде вот к примеру от вас слышу это впервые! Может я редко на форуме сижу
Цитата(Чемний @ 3.7.2010, 15:40)

Ну я завжди відкритий до діалогів з приводу організації (як вже казав раніше - можу дещо допомогти з апаратом), але ще ніхто навіть не цікавився...
Я ж наче спілкувався з тобою стособно аппарату і організації!?
Цитата(50 cent @ 3.7.2010, 15:41)

Я вроде вот к примеру от вас слышу это впервые! Может я редко на форуме сижу

может и редко...
Пока что с конкретным предложением никто не приходил
Cameltosis
3.7.2010, 22:18
та всім пофіг, забийте
займайтесь музикой\мутіть норм музло і може щось получиться
Цитата(Cameltosis @ 3.7.2010, 23:18)

та всім пофіг, забийте
займайтесь музикой\мутіть норм музло і може щось получиться
Музло-музлом, але ж хочеться і концертів))
Это текстовая версия — только основной контент. Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста,
нажмите сюда.