metalmind
14.10.2006, 16:38
Минулих віхідних захотілося мені записати щось на акустичній гітарі. Так як в мене нема мікрофона, я попросив на пару годин гітару в магазині "МАЯК". Добра людина Руслан Соловйов мені дав гітару))Приїхав додому і записав одну темку...шкода,що часу було дуже мало - гітару треба було повертати,тому встиг записати тільку одну композицію..сотня інших до сих пір в голові))
http://infostore.org/info/1958393/Alone.mp...158187609347589записано,звичайно,не дуже професіонально,бо дуже поспішав))
не качается

опять какую то энергию требует. довпаный инфостор
metalmind
14.10.2006, 19:20
Я конечно не музыкальный критик

но мне понравилось.
5 балов
metalmind
15.10.2006, 12:10
Дякую

Пізніше ще щось викладу...може....
Juliette
16.10.2006, 21:04
Мне очень понравилось.Душевно так

Вот только тот непонятный звук(простите не знаю что это

)помимо гитары там лишний,имхо
Цитата(Juliette @ 16.10.2006, 21:04)

Мне очень понравилось.Душевно так

Вот только тот непонятный звук(простите не знаю что это

)помимо гитары там лишний,имхо
Ти метроном маєш на увазі?
metalmind
16.10.2006, 21:43
Дякую...такий душевний стан...
Там стукає метроном,чомусь зовсім забув про нього)Можу викласти ще раз,без метронома))
Juliette
16.10.2006, 21:48
Давай лутше что нить новенькое,так чтоб душа сначала свернулась а потом опять развернулась(с)
Металыч, красавчеГ!!Мне понравилось ... талант ты наш скрытый!!!Продолжай... записывай, выкладывай)))))
metalmind
17.10.2006, 12:30
Ого...та я що...я..дякую!!
Шкода,що все найкраще в голові,немає змоги це на комп записати,так як нема апаратури необхідної...
http://metallovich.narod.ru/acsolo.mp3
Сорри, я в музыке не разбираюсь, но первый трек мне напомнил музыку на старой восьмибитной приставке. От.
metalmind
17.10.2006, 18:08
Цитата(Вовка @ 17.10.2006, 13:38)

Сорри, я в музыке не разбираюсь, но первый трек мне напомнил музыку на старой восьмибитной приставке. От.

Круто!!Вона мені доречі приснилася)))
Значить гра проникла в мій мозок))Цікаво тільки яка))В приставку грав тільки в танчики)))
ненаю какая игра.... но музыка классная, и ктото чет там про метроном горил..он наоборот по моему тут в тему))Имхо
metalmind
17.10.2006, 21:42
Та я теж подумав,що треба,щоб щось ритм тримало,щось стукало,тіпа міні барабани)))
Цитата(metallovich @ 14.10.2006, 19:20)

Прослушал, чет не похоже на любимый тобой стиль музыки. Положи шота на крамере и емжах писаное.

оч хоцца послушать.

)
metalmind
27.10.2006, 14:42
Ок,тільки звукова в мене не дуже((((Якість буде погана....
Так,не схоже,таких мелодій в мене просто куча і нема куди приткнути...ось і вирішив записати))
Згодом викладу сюди запис,там послухаєш)))
metalmind
27.10.2006, 15:12
http://metallovich.narod.ru/Sorrow.mp3Ось запис,на який я витратив багато часу,грошей і терпіння...намагався якнайкраще виразити всі свої вміння,але вийшло все одно не всі 100%, бо як завжди час....)))Якість звуку набагато краща))
А чому скаржишся на звукову карту? В мене досить непогано виходило, коли писав гітару через преамп прямо в онбордову звуковуху...
Якщо цікаво - от тут лежить семплик:
http://www.axifile.com/?3910903тільки треба почекати деякий час, перед тим, як почне завантажувати...
metalmind
27.10.2006, 17:26
Якщо писати перегружену гітару,то частоти трохи маже і виходить грязючка,з чистим тоном нема проблем. До того ж,в мене з апаратури тільки шнури,примочка і гітара))Якби був нормальний мікрофон,то писав би значно якісніше)
Хм, мені було простіше підібрати софтовий спікерсимулятор, який задовільнив мене... Щоправда, я зібрав ламповий преамп - з транзисторними примочками в лінію результат, звісно, гірший...
Ти скачай семплик, послухай, що можна в домашніх умовах отримати.
metalmind
27.10.2006, 17:51
А!!Так що ж ти відразу не казав,що ламповий преам))Ну так звісно))
Семплик щось не качає,ссилку не дає(((
metalmind
27.10.2006, 19:09
Прикольно))Звук нормальний,це мабуть за рахунок преампа))Хоча я потім ще запис підкину на вмонтованій звукахі,послухаєш))
Классно играешь! Музычка что надо! RESPECT !
metalmind
28.10.2006, 10:30
Ого))))А це кому??І про яку саме музичку))?
Та то я про це: acsolo.mp3,Alone.mp3. Мені сподобалось.
metalmind
28.10.2006, 11:05
Ой,дякую))))приємно))
Цитата(Violet @ 27.10.2006, 18:01)

послухав...вибач, але лажа...Чи то бенд невдалий, чи гітара не строїть...та й саунд не дуже...а софтовий спікерсимулятор ніколи не замінить навіть дешевого самопального транзистора...
Намагаюсь бути об'єктивним...
Тоді вибачте

Думав, може когось зацікавить. Товариші з
http://gtlab.net казали, що добрий звук, навіть Гішян Азнаур (AZG) вважає, що непогано вийшло...
ПС вибачте за офтоп. Може, перенести мої повідомлення в окрему тему?
metalmind
2.11.2006, 19:23
Навіщо???
Я ж топік зробив для того,що всі могли викладати сюди свій власний матеріал!!!!
Доречі,Violet, викладуй ще щось,якщо є!
як на мою думку, то щось тхне старовинними кружальцями на бабусиному бобінніку...
лайно рідкісне
metalmind
3.11.2006, 0:12
Уточнюй що саме))))
acsolo.mp3
Грав мабуть на 505 зумі а над барабанами тобі було впадло поседіть трошки більше
metalmind
3.11.2006, 0:38
:)Ага)))))Зараз піду в студію,запишу і викладу
Я і не кажу,що я парився над цим, я придумав і записав за 20 хв.,якість робив не дуже,щоб файл не багато займав))Щодо зума)))Я цю штуку навіть в руках не тримав)))
Хоча,це твоя точка зору і я не буду їй перечити
Цитата(Ханыга @ 2.11.2006, 22:44)

як на мою думку, то щось тхне старовинними кружальцями на бабусиному бобінніку...
лайно рідкісне
А ти сам щось виложи сюди, а ми послухаєм, ок? А то твоя критика без аргументів не дуже перевантажена культурою спілкування...
на, слухани:
http://www.smakota.com.ua/1/shulipa.mp3в трєке использован голос Шуліпи Г.В.
metalmind
3.11.2006, 20:17

І це той,що казав, що я над барабанами не працював ніфіга!!
Я таку тему в Різоні за пару хвилин можу накляцати!!Я ж писав живі інструменти( окрім драмсів)!!
Доречі, дуже схоже на популярний прикол про Януковича)))І щось я музики зовсім не почув))
І взагалі, в тебе не жива музика,а накляцана на компі!І після цього ти ще кажеш,що мої записи лайно)))
Хоча знову ж, це твоя точка зору!!Я виразив свою!
Цитата(Ханыга @ 3.11.2006, 19:13)

на, слухани:
http://www.smakota.com.ua/1/shulipa.mp3в трєке использован голос Шуліпи Г.В.
Заметно, что Шулипа старался больше тебя...
То якого ти взагалі свою тему в нет викладаеш кому вона вобще нахер нада хіба шо любітелям групи "За край" Моя тема нужна була для дела а твоя нафіга нада я не бачу в ній змісту такі теми кожен 2 музикант бадяжить десятками а спроси на Х..... !!!!!!!!!!!!
Цитата(Ханыга @ 7.11.2006, 22:43)

То якого ти взагалі свою тему в нет викладаеш кому вона вобще нахер нада хіба шо любітелям групи "За край"
Це наїзд, хлопче?
Що ти мав на увазі?
metalmind
8.11.2006, 11:06
Цитата(Ханыга @ 7.11.2006, 23:43)

То якого ти взагалі свою тему в нет викладаеш кому вона вобще нахер нада хіба шо любітелям групи "За край" Моя тема нужна була для дела а твоя нафіга нада я не бачу в ній змісту такі теми кожен 2 музикант бадяжить десятками а спроси на Х..... !!!!!!!!!!!!
Ну вже точно не для тебе викладував!А звідки ти знаэш, шо ті теми,які я викладував не були для дєла?!!
Ну і хай бадяжать, я тільки радий!!Взагалі я записував для себе, бо граю трохи іншу музику, а тому можу забути...
Доречі, любителів групи "За Край" не мало.
Ну, якщо комусь цікаво - ось моя "замальовка" дворічної давності.
http://sovietguitars.com/stuff/special%20preview.mp3
Цитата(Violet @ 8.11.2006, 11:21)

Ну, якщо комусь цікаво - ось моя "замальовка" дворічної давності.
http://sovietguitars.com/stuff/special%20preview.mp3ну, мелодию разобрать сложно(то ли , скорее всего, скачалось каряво) но звучек поприятней
на всякий случай - перезалил файлик.
metalmind
8.11.2006, 17:40
Круто, Violet, мені сподобалось))
"За край" і "Фортуна" форевер! Пацани у вас просто божественная музика. Але такою вона була хібащо в 80-90. На кожному концерті я тільки й чую що "За край" і "Фортуна". Набридло. А "Фортуна" вобще на деяких концертах під фанеру лабае , які ви після цього рокери. Може поміняйте название на "Фанера". До речі я чув що "За край" будуть грати панк-рок. Чекаю не дочекаюсь. А насчет наезда АРС то все вирішиться на сейшені 11 числа і якщо ви знову будете грати свою попсню для колгоспників то все стане ясно.
metalmind
8.11.2006, 21:23
А в БЦ більше нічого такого серйозного як "За Край" і нема....так що, я гадаю, це добре.
Цитата(Ханыга @ 8.11.2006, 19:47)

"За край" і "Фортуна" форевер! Пацани у вас просто божественная музика. Але такою вона була хібащо в 80-90. А насчет наезда АРС то все вирішиться на сейшені 11 числа і якщо ви знову будете грати свою попсню для колгоспників то все стане ясно.
Ти на тексти звертаєш увагу? Рекомендую.
Панк-рок, до речі був у розквіті якраз у 80-90 роках, а після Сектора я взагалі не бачив нормальних команд.
І скільки тобі років, критик ти наш, що про 80-ті говориш?
Я зрозумів, тобі треба мясо, щоб поковбаситись? Думаю, ти знаєш, що важкий рок теж не зараз і не 10 років тому став популярним. Знайди мені різницю між тим, який він зараз і був тоді. Більше синтезу стало?
А під фанеру я не співаю!
Цитата(ars @ 9.11.2006, 8:02)

...
Панк-рок, до речі був у розквіті якраз у 80-90 роках, а після Сектора я взагалі не бачив нормальних команд.
...
оце ти знайшов еталон панк-року
Это текстовая версия — только основной контент. Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста,
нажмите сюда.