chuchelo_chervya (24.12.2007, 18:12) писал:
СЛышал игру одного афроамериканца

который на днях в Украине был. Он еще считается лучшим басгитаристом мира....... Чесно говоря никогда не думал что на басухе можно такие сольняки выдавать

)
Мне очь понравилась его игра, и я изменил свой взгляд на бас гитару
Його звать Marcus Miller....Він грає джаз....І я обожнюю його музику....Слепом так фігачить кльово, що я в шоці...Взагалі мої кумири це Marcus Miller, Jaco Pastorius, John Patitucci, Victor Wooten ну і Billy Sheehan(Пілорез рідкісний)
Найкрутіші бас гітаристи грають джаз і це факт....
Я дуже сильно заздрю людям яким пощастило побувати на його концерті у Києві....
Flainth (24.12.2007, 18:47) писал:
Прэвэд.
Мну играет на бас гитаре около года (+-пару месяцев)
Играю всеми пальцами правой руки.
Не люблю слэп, хочу научится играть Тэппингом.
Фотку инструмента выложу завтра
По поводу опроса в начале темы:
"Чи згодні ви з стереотипом, що бас гітаристи тупі та й музикантами їх тяжко вважати...."
Сам смеюсь от души над этим стереотипом...
А я обожнюю слеп....Подивися якось виступ Маркуса Міллера....І ти зрозумієш чому....
Граю 2-х,3-х пальцевой технікой, але 4-х як для мене то це вже перебір....В принципі і 3-х з головою вистачає, якщо добре володіти цією технікою....Ну і слепом трохи граю...та намагаюся вдосконалювати цю техніку гри....
Vovazilvova (24.12.2007, 21:53) писал:
Повністю з тобою згоден, але ще хочу доповнити,що бас також відповідає за гармонюю мелодію, за те як будуть співзвучати усі інструменти в групі, бас також відіграє велику роль у плотності звучання і мелодійності у будь-якій пісні.....
Взагалі....Без баса не було б того кача, того кайфу від якого люди отримують як і на записах, так і на живих виступах....

:)