Перейти к содержимому

Форум города Белая Церковь

- - - - -

Безкоштовні семінари

Сообщений в теме: 9

#1 Мазепа OFFLINE  

Прописанный

• Новичок
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2 718 сообщений
  • Район:Позняки-Штабна)
Отправлено 13 Январь 2010 - 21:16

Скажіть, будь ласка, хтось цікавився семінарами, що просвітлюють у фінансовій грамотності або тому подібне. Словом, - цікавить все, що повязано з економікою. Розумію, що в БЦ навряд такі знайдуться, цікаво, чи в Києві такі знайдуться - обовязково завітав би. Головна умова - щоби було цікаво і ново. Друга умова - безкоштовно.

якщо вважаєте, що безкоштовних семінарів не існує, то не відписуйтесь. Бо я знаю, що вони є.

#2 Chill OFFLINE  

Писатель

• Новичок
  • PipPipPipPip
  • 688 сообщений
  • Район:Поселок

Отправлено 13 Январь 2010 - 21:25

Теж цікавить така інформація.

#3 джек OFFLINE  

Друг семьи

• Пользователь+
  • PipPipPipPipPip
  • 1 165 сообщений
  • Район:dobrik
Отправлено 13 Январь 2010 - 21:26

Не знаю как на бесплатных. Но на платных ничего нового не рассказывают. Считаю пустой тратой времени. Главное правило там: хороший манагер должен уметь продавать воздух. Если вы это еще не умеете. Мы вас научим

#4 Мазепа OFFLINE  

Прописанный

• Новичок
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2 718 сообщений
Отправлено 13 Январь 2010 - 21:37

Просмотр сообщенияджек (13.1.2010, 21:26) писал:

Не знаю как на бесплатных. Но на платных ничего нового не рассказывают. Считаю пустой тратой времени. Главное правило там: хороший манагер должен уметь продавать воздух. Если вы это еще не умеете. Мы вас научим

якщо брати вужче, то мене цікавлять семінари по ринках акцій, облігацій і т.д. Я, наче, вже начитався, але хочеться, щоби хтось досвідом поділився.

#5 джек OFFLINE  

Друг семьи

• Пользователь+
  • PipPipPipPipPip
  • 1 165 сообщений
Отправлено 13 Январь 2010 - 21:40

Конкретики не будет

#6 Мазепа OFFLINE  

Прописанный

• Новичок
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2 718 сообщений
Отправлено 13 Январь 2010 - 21:46

ммм... Джек, а Ви висновки робите з багатьох відвіданих семінарів? чи як? просто, не віриться, що всі семінари про "продаж повітря".

#7 джек OFFLINE  

Друг семьи

• Пользователь+
  • PipPipPipPipPip
  • 1 165 сообщений
Отправлено 13 Январь 2010 - 22:14

A Ви відвідайте і розповісте

#8 Мазепа OFFLINE  

Прописанный

• Новичок
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2 718 сообщений
Отправлено 13 Январь 2010 - 22:21

найдешевший який я знайшов - 800 грн за курс. розумію, шо в освіту вкладати не повинно бути жалко, але це для мене дуже дорого.

просто знайомий сказав, шо в далекому 2006му відвідував безкоштовний семінар. і викладачі були солідні. навіть один із співавторів "Секрету" був, були пару чоловік з російської академії наук, наші науковці... звичайно, мене такі теми не цікавлять, але жевріє надія, що є безкоштовні семінари й цікавої для мене тематики.

#9 джек OFFLINE  

Друг семьи

• Пользователь+
  • PipPipPipPipPip
  • 1 165 сообщений
Отправлено 13 Январь 2010 - 22:28

Посмотри видео семинар. Я тебе так скажу. Ни один из тех ораторов ничего не добился благодаря своим рекомендациям, их успех - ораторское мастерство. Реально, что дают семинары - это установку. Я считаю это полезно тем, кто не уверен в себе.

#10 kissel OFFLINE  

Прописанный

• Пользователь+
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4 121 сообщений
  • Район:Піонерська
Отправлено 13 Январь 2010 - 22:29

Безкоштовне хорошим майже ніколи не буває. Максимум віддачі можливо отримати тільки там, де платиш гроші, але навіть там потрібно ще дивитися. Більшість того, що рекламується шляхом розповсюдження спаму - фігня, навіть якщо платна.

Втім, можу поділитися одним досвідом - кілька років тому Ernst&Young проводили безкоштовний тижневий семінар-тренінг для бухгалтерів (але там деякі вимоги до учасників таки були - досвід роботи, членство в професійній асоціації тощо). Моя дружина їздила, отримала по закінченні сертифікат. Якість - на найвищому рівні. Але це, все таки, виключення, і безкоштовність - з певною оговоркою.
ИзображениеLearning To Fly

Количество пользователей, читающих эту тему: 1

0 пользователей, 1 гостей, 0 анононимных