Скажіть, будь ласка, хтось цікавився семінарами, що просвітлюють у фінансовій грамотності або тому подібне. Словом, - цікавить все, що повязано з економікою. Розумію, що в БЦ навряд такі знайдуться, цікаво, чи в Києві такі знайдуться - обовязково завітав би. Головна умова - щоби було цікаво і ново. Друга умова - безкоштовно.
якщо вважаєте, що безкоштовних семінарів не існує, то не відписуйтесь. Бо я знаю, що вони є.
Безкоштовні семінари
Автор Мазепа, 13 Янв 2010 21:16
Сообщений в теме: 9
#1 OFFLINE
Отправлено 13 Январь 2010 - 21:16
#2 OFFLINE
Отправлено 13 Январь 2010 - 21:25
Теж цікавить така інформація.
#3 OFFLINE
Отправлено 13 Январь 2010 - 21:26
Не знаю как на бесплатных. Но на платных ничего нового не рассказывают. Считаю пустой тратой времени. Главное правило там: хороший манагер должен уметь продавать воздух. Если вы это еще не умеете. Мы вас научим
#4 OFFLINE
Отправлено 13 Январь 2010 - 21:37
джек (13.1.2010, 21:26) писал:
Не знаю как на бесплатных. Но на платных ничего нового не рассказывают. Считаю пустой тратой времени. Главное правило там: хороший манагер должен уметь продавать воздух. Если вы это еще не умеете. Мы вас научим
якщо брати вужче, то мене цікавлять семінари по ринках акцій, облігацій і т.д. Я, наче, вже начитався, але хочеться, щоби хтось досвідом поділився.
#5 OFFLINE
Отправлено 13 Январь 2010 - 21:40
Конкретики не будет
#6 OFFLINE
Отправлено 13 Январь 2010 - 21:46
ммм... Джек, а Ви висновки робите з багатьох відвіданих семінарів? чи як? просто, не віриться, що всі семінари про "продаж повітря".
#7 OFFLINE
Отправлено 13 Январь 2010 - 22:14
A Ви відвідайте і розповісте
#8 OFFLINE
Отправлено 13 Январь 2010 - 22:21
найдешевший який я знайшов - 800 грн за курс. розумію, шо в освіту вкладати не повинно бути жалко, але це для мене дуже дорого.
просто знайомий сказав, шо в далекому 2006му відвідував безкоштовний семінар. і викладачі були солідні. навіть один із співавторів "Секрету" був, були пару чоловік з російської академії наук, наші науковці... звичайно, мене такі теми не цікавлять, але жевріє надія, що є безкоштовні семінари й цікавої для мене тематики.
просто знайомий сказав, шо в далекому 2006му відвідував безкоштовний семінар. і викладачі були солідні. навіть один із співавторів "Секрету" був, були пару чоловік з російської академії наук, наші науковці... звичайно, мене такі теми не цікавлять, але жевріє надія, що є безкоштовні семінари й цікавої для мене тематики.
#9 OFFLINE
Отправлено 13 Январь 2010 - 22:28
Посмотри видео семинар. Я тебе так скажу. Ни один из тех ораторов ничего не добился благодаря своим рекомендациям, их успех - ораторское мастерство. Реально, что дают семинары - это установку. Я считаю это полезно тем, кто не уверен в себе.
#10 OFFLINE
Отправлено 13 Январь 2010 - 22:29
Безкоштовне хорошим майже ніколи не буває. Максимум віддачі можливо отримати тільки там, де платиш гроші, але навіть там потрібно ще дивитися. Більшість того, що рекламується шляхом розповсюдження спаму - фігня, навіть якщо платна.
Втім, можу поділитися одним досвідом - кілька років тому Ernst&Young проводили безкоштовний тижневий семінар-тренінг для бухгалтерів (але там деякі вимоги до учасників таки були - досвід роботи, членство в професійній асоціації тощо). Моя дружина їздила, отримала по закінченні сертифікат. Якість - на найвищому рівні. Але це, все таки, виключення, і безкоштовність - з певною оговоркою.
Втім, можу поділитися одним досвідом - кілька років тому Ernst&Young проводили безкоштовний тижневий семінар-тренінг для бухгалтерів (але там деякі вимоги до учасників таки були - досвід роботи, членство в професійній асоціації тощо). Моя дружина їздила, отримала по закінченні сертифікат. Якість - на найвищому рівні. Але це, все таки, виключення, і безкоштовність - з певною оговоркою.
Количество пользователей, читающих эту тему: 1
0 пользователей, 1 гостей, 0 анононимных