Хотілося б виразити подяку організаторам фестивалю. вони доклали дуже багато зусиль для організації цього мєропріятія та гарні технічні умови виступу гуртів. Всім ЗМІ, що взяли участь в розголошенні інформації про цей захід, всім спонсорам та особлива подяка магазину "Маяк" і особисто Руслану, також фонду розвитку і особисто Олександру Майданнику. не забудемо і про Шекшуєва, який взяв у цьому не меншу участь. подяка Мельнику Богдану, Володимиру Бондаренку, що сидів за пультом, фотографу дяді Міші і всим-всим-всим, хто працював на благо того, щоб все пройшло вдало!!! Подяка гуртам, командам і глядачам, що не були байдужими!!!
А щодо самого виступу, то все пройшло доволі не погано. ті початкові заминки у гурту "The Legacy", що виникли по їх же вині (і протилежне не приймається) всього маленька незручність, яку так швидко (аж на 3 останній пісні) виправили. "НР" і "За край" були молодчинками!

я завжди знала, що ви хочете і можете!
.gif)
Також була вражена "Прямий ефір". мені дуже сподобалися сценічні рухи вокалістки.

хедлайнери фестивалю, гурт "Krakatau" - мені ваші муз.інструменти сподобалися ))))

стосовно музики - теж були на висоті. а от гурт, що співав 30-секундні твори.....

таке враження, що після їх виступу вся моя енергія укотила разом з вами в Чернігів - розбитий стан і ні краплі емоційного задоволення. одним словом, вибачте, але ви мене не вразили нічим!! (ІМХО!!!)
Якщо дивитися в середньому, все пройшло нормально. чекаємо на нові фестивалі та концерти!!