Перейти к содержимому

Форум города Белая Церковь

- - - - -

Рок-клуб в Білій Церкві.

Сообщений в теме: 120

#1 Andrusenko OFFLINE  

Участник

• Новичок
  • PipPip
  • 406 сообщений
  • Район:derevyashka
Отправлено 18 Октябрь 2008 - 13:28

Народився на світ Білоцерківський рок-клуб, в честь його відкриття 17 жовтня 2008 р. був проведений фестиваль під назвою "Рок майдан". Мабуть поки незвично і дикувато (все нове викликає підозри та сумніви), але все ж цікаво.
На ньму були представлені чернігівські гурти, які грали в різних стилях: панк, готика, хард, треш.
Також дали життя два наших гурти: легендариний :D "Неконтрольований рух" та "За край".
Цікаво що в Чернігові вже давно є свій рок-клуб, і по їх баченню, проведення таких концертів - це видно.
Учасники рок-колективів Чернігова стверджують що таке явище як "Рок-клуб" позитивно вплинуло на розвиток цієї культури, та появи нових команд в їх місті! Адже Рок-клуб - це можливість показати себе та й на інших поглянути!
Ну що ж, покажемо що Біла Церква The BEST!? :rolleyes:

#2 Luciani OFFLINE  

Новичок

• Новичок
  • Pip
  • 36 сообщений
  • Район:BC-city

Отправлено 18 Октябрь 2008 - 14:05

Хотілося б виразити подяку організаторам фестивалю. вони доклали дуже багато зусиль для організації цього мєропріятія та гарні технічні умови виступу гуртів. Всім ЗМІ, що взяли участь в розголошенні інформації про цей захід, всім спонсорам та особлива подяка магазину "Маяк" і особисто Руслану, також фонду розвитку і особисто Олександру Майданнику. не забудемо і про Шекшуєва, який взяв у цьому не меншу участь. подяка Мельнику Богдану, Володимиру Бондаренку, що сидів за пультом, фотографу дяді Міші і всим-всим-всим, хто працював на благо того, щоб все пройшло вдало!!! Подяка гуртам, командам і глядачам, що не були байдужими!!!

А щодо самого виступу, то все пройшло доволі не погано. ті початкові заминки у гурту "The Legacy", що виникли по їх же вині (і протилежне не приймається) всього маленька незручність, яку так швидко (аж на 3 останній пісні) виправили. "НР" і "За край" були молодчинками! :D :D я завжди знала, що ви хочете і можете! :D Також була вражена "Прямий ефір". мені дуже сподобалися сценічні рухи вокалістки. :rolleyes: хедлайнери фестивалю, гурт "Krakatau" - мені ваші муз.інструменти сподобалися )))) :D стосовно музики - теж були на висоті. а от гурт, що співав 30-секундні твори..... :D таке враження, що після їх виступу вся моя енергія укотила разом з вами в Чернігів - розбитий стан і ні краплі емоційного задоволення. одним словом, вибачте, але ви мене не вразили нічим!! (ІМХО!!!) :D

Якщо дивитися в середньому, все пройшло нормально. чекаємо на нові фестивалі та концерти!! :D
ЖИЗНЬ ПРЕКРАСТНА, КАК БЫ ТРУДНА И ОТВРАТИТЕЛЬНА ОНА НИ БЫЛА!

#3 Вячеслав1 OFFLINE  

Участник

• Новичок
  • PipPip
  • 412 сообщений
  • Район:Лвн
Отправлено 18 Октябрь 2008 - 14:10

А где сам этот рок-клуб будет находится? Где офис?
Изображение

#4 Yoda OFFLINE  

Прописанный

• Пользователь+
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4 496 сообщений
  • Район:Вокзальная
Отправлено 18 Октябрь 2008 - 18:22

Не гнать на Легаси, вони грають краше ніж вся ваша попса разом взята Изображение
П.С. сорі не втримався.
По сабжу, до речі, рок круб це МЕго РеспеКт Дядьку Майданнику, адже тепер до нас будуть приїзджати гутри з усієї України і не тільки, а там Є шо послухати!!!! Ура....
Прекратите искать бессмысленные отговорки и примите правду: вы либо глупы, либо ленивы, либо вам наплевать.

#5 Skinner OFFLINE  

Писатель

• Пользователь+
  • PipPipPipPip
  • 629 сообщений
  • Район:центр

Отправлено 18 Октябрь 2008 - 19:23

Не знаю де саме організація розташована, але можу сказати що у суботу планується черговий виступ, на якому хедлайнерами будуть гурт Корозія металу.

#6 Andrusenko OFFLINE  

Участник

• Новичок
  • PipPip
  • 406 сообщений
Отправлено 18 Октябрь 2008 - 19:36

А ще там вистапатимуть білоцерківські гурти: "Час-пік" та неуниваюча і вічно молода "Стіна".
А також можливо ваші покорні слуги гурт "Нерозгадані" ,гратимуть свої самі "м"ясні пісні", можливо з матюками (під формат))) :D :D :rolleyes:
Щодо розташування, то зараз виступи проходитимуть в Д.К. "Росава", з хорошим апаратом, організацією. А це має велике значення як для колективів так і для слухачів!!!

#7 serj OFFLINE  

Участник

• Пользователь+
  • PipPip
  • 483 сообщений
  • Район:БЦ-Киев-БЦ
Отправлено 18 Октябрь 2008 - 20:52

вот на "Стену" пойду обязательно, единственные в городе, кто играют музыку, которую приятно слушать. остальное - пластмаса, подхалимство, розовые очки
Что же мне делать – один против всех
Как поступить и куда мне идти?
Я у врага только вызову смех
Шансы мои – один к десяти.

#8 Мазепа OFFLINE  

Прописанный

• Новичок
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2 718 сообщений
  • Район:Позняки-Штабна)
Отправлено 18 Октябрь 2008 - 20:56

жаль, шо пропущу стіну і Коррозію((

#9 Andrusenko OFFLINE  

Участник

• Новичок
  • PipPip
  • 406 сообщений
Отправлено 19 Октябрь 2008 - 08:50

Я вбачаю позитив в тому що в рок-клубі кожен може знайти щось своє! Адже недаремно там виступають гурти різних стилів. Причому я бачив як вони підтримують одне-одного! Молодці.
Той гурт що грав по 30 сек - особисто мені цікаво було послухати спочатку, але швидко приїлись, бо грали одну велику пісню, тільки з паузами, зі слів зрозумів тільки пару наповнених оптимізмом строк: "нет ни рая, ни ада, все мы просто здохнем"... :D Тай голова від них боліла... :D Звісно, слухаючи їх довго точно можна деднуть.
Особисто мені сподобалась перша команда "The Legacy" - дівчина молодець, класно грала і співала, і вела себе! Відчувалась справжність!
А ще приємно було почути "Неконтрольований рух"! Це був кайф! Ностальгія! Цікаво було побачити їх разом на одній сцені. Давно не виконували власних пісень! Звісно їх хіт під одноіменною назвою пішов на "ура". :rolleyes:

Сообщение отредактировал Andrusenko: 19 Октябрь 2008 - 08:53

#10 Иннуся) ONLINE  

Прописанный

• Пользователь+
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3 293 сообщений
  • Район:Пионерская

Отправлено 19 Октябрь 2008 - 09:24

Цитата

Той гурт що грав по 30 сек - особисто мені цікаво було послухати

С заткнутыми ушами, Андрюш?! :rolleyes:

Очень классно что качество звука было на очень высоком уровне) Желаю нашему РОК-клубу расти и развиваться!!!)))
... я согласна потратить сотню лет на поиски, но я не буду с человеком, который смотрит на мои сиськи, а не в мои глаза, который хлопает меня по заднице, а не пожимает мне руку...

...©Deniss...

Изображение

#11 SeLair OFFLINE  

Друг семьи

• Новичок
  • PipPipPipPipPip
  • 1 453 сообщений
Отправлено 19 Октябрь 2008 - 09:24

Коли там слідуючий концерт???
Дуже жалію...хотів побачити виступ Неконтрольованого руху, але нажаль невийшло(((

#12 Yoda OFFLINE  

Прописанный

• Пользователь+
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4 496 сообщений
  • Район:Вокзальная
Отправлено 19 Октябрь 2008 - 12:05

Просмотр сообщенияserj (18.10.2008, 21:52) писал:

вот на "Стену" пойду обязательно, единственные в городе, кто играют музыку, которую приятно слушать. остальное - пластмаса, подхалимство, розовые очки
жалко, що ми 25 на Епідемію рулимо(((( ну в тому плані, що пропустимо корозію і стіну...:\
Прекратите искать бессмысленные отговорки и примите правду: вы либо глупы, либо ленивы, либо вам наплевать.

#13 Andromeda OFFLINE  

Новичок

• Новичок
  • Pip
  • 1 сообщений
Отправлено 19 Октябрь 2008 - 15:36

2 Luciani

І чому це у Зе Легасі проблеми виникли "по їх же вині"? Хіба вони винні що подовжувачі горіли? Треба було перевіряти аппаратуру краще і не вмикати все сценічне обладнання в один подовжувач.

І, взагалі, з усіх завітавших тоді до нас колективів я тільки про Зе Легасі і чув - група грає вже відносно довго і виступала по Україні.
Музика в них складна і професійно зіграна.

Крім Зе Легасі сподобались і хедлайнери Кракатау - рівень високий і музика цікава, видно що група вже давно грає.

Саме на такого рівня групи треба нашим орієнтуватись!

#14 Crazy OFFLINE  

Участник

• Новичок
  • PipPip
  • 107 сообщений
  • Район:Белоцерковский
Отправлено 19 Октябрь 2008 - 16:17

жалко,что я не пошла,были некоторые проблемы,а попасть хотела.... :'(
Изображение
Изображение

#15 SeLair OFFLINE  

Друг семьи

• Новичок
  • PipPipPipPipPip
  • 1 453 сообщений
Отправлено 20 Октябрь 2008 - 09:45

Саме на такого рівня групи треба нашим орієнтуватись!
Тут без сумнівів ти правий, як на мою думку![/I]

жалко,что я не пошла,были некоторые проблемы,а попасть хотела....
Та я вот тоже жалею до ужаса что непопал, меня робота подкачала(( На следующий раз обязательно приду!

#16 kadosh OFFLINE  

Друг семьи

• Пользователь+
  • PipPipPipPipPip
  • 1 963 сообщений
  • Район:h"atikva
Отправлено 20 Октябрь 2008 - 20:10

Оце я профтикала( уфф(
але в суботу буду. Респект організаторам. Дуже рада чути, що всі підтримують один одного)
Многие вызывают врача, а нуждаются лишь в аудитории.

#17 Skinner OFFLINE  

Писатель

• Пользователь+
  • PipPipPipPip
  • 629 сообщений

Отправлено 21 Октябрь 2008 - 12:13

В продовження такої організації як РОК-КЛУБ:

В ПК БІЛОЦЕРКІВМАЗ у великому концертному залі 25 жовтня, о 18:00 виступатимуть наступні гурти:

Crystal sword (Київ)
Брови папи (Чернігів)
Стіна (Біла Церква)
Час пік (Біла церква)

ХЕДЛАЙНЕРИ ФЕСТИВАЛЮ
Корозія металу (Москва)

Вартість квитків біля 20 грн

Довідки за телефоном 7-39-56

Сообщение отредактировал Skinner: 21 Октябрь 2008 - 15:23

#18 rebell OFFLINE  

Писатель

• Новичок
  • PipPipPipPip
  • 665 сообщений
  • Район:ЛеванЪ

Отправлено 21 Октябрь 2008 - 12:20

Просмотр сообщенияSkinner (21.10.2008, 13:13) писал:

...

Вартість квитків біля 20 грн
...

я плакалЪ :'( БЦ рулит непадеццки))
makeshop.net.ua

#19 Вовка ONLINE  

Прописанный

• Пользователь+
  • PipPipPipPipPipPip
  • 17 992 сообщений
  • Район:-

Отправлено 21 Октябрь 2008 - 12:20

Ооо! Це міняє діло! Думав не йти, але тепер скоріше за все піду. Це ж 24-го, так?

Сообщение отредактировал Вовка: 21 Октябрь 2008 - 12:21

Умный человек послушает советы и сделает так, как посчитает
нужным, глупый будет кричать: "не учите меня жить!",
"ты что - самый умный?", "засунь свое мнение в задницу!" ©
Только идиоты оценивают человека по сплетням завистников.

#20 Skinner OFFLINE  

Писатель

• Пользователь+
  • PipPipPipPip
  • 629 сообщений

Отправлено 21 Октябрь 2008 - 12:26

Просмотр сообщенияВовка (21.10.2008, 10:20) писал:

Ооо! Це міняє діло! Думав не йти, але тепер скоріше за все піду. Це ж 24-го, так?

Вовчик, 25-го, в суботу.

Количество пользователей, читающих эту тему: 1

0 пользователей, 1 гостей, 0 анононимных